Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полагање матура и уписи за на факултет

Дискусија во 'Образование' започната од anastasija19, 20 јануари 2010.

1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.549
    Допаѓања:
    3.143
    И јас го пишав 2 сметководство :D Леле како се мислев таму што да пишам 2, па што 3 и на крај пишав сметководство, а можеби требаше надворешна трговија :^) .... ама мене искрено само финансискиот ме интересира .....
    Иначе мислам дека имаме правено муабет со тебе за бодовите и се тоа на некоја друга тема :D и тогаш ти кажав да не се секираш многу многу, мислам дека имаш бодови за финансии, ама сепак ќе си почекаме уште некој ден ....

2. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Да можеби имаме правено муабет..Абе маки си имаме.. :D
    А инаку јас не го пишав сметковотство второ,туку е бизнис...Сметковотство ми е трето...Ќе видиме,ќе видиме....
    Уште еднаш многу среќа во понеделник и сите да се пофалиме со убаво! :*

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.549
    Допаѓања:
    3.143
    И на тебе со среќа и се надевам дека ќе се пофалиме :D :D :*

4. lavce

lavce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    36
    И јас поднесов на правен докуманти иако сум малку постара генерација. па се надевам дека ќе ме примат во државна квота а може понатака и ќе се запознаеме.

5. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.115
    Се пишав на ПМФ - Аналитичка биохемија :| Даа не имам некоја колешка овде на форумот :^)

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    На финансиски менаџмент, и на е бизнис, у државна квота ќе бидат тие со по 100 бода, зашто има голема навала и квотата се потполнува одма, така да за тие со помалку бодови од одма се исфрлаат

7. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.955
    ^
    Еј не зафркавај,сега со матурата нема никој 100 поена,многу многу ретки се тие што имаат околу 99 и тоа ке бидат само неколку души на економски.Точно е дека има најмногу конкуренција на финансиски менаџмент и е-бизнис ама не е до толку,лани и со 92 бода влегуваа на е=бизнис а сега плус се проширени квотите.
    Инаку јас се запишав на менаџмент.

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Јас ги подадов документите на филолошки - Катедра за англиски јазик и книжевност (наставна насока).
    Него знае некој ТОЧНО кога ќе има резултати и дали истите ќе бидат на интернет објавени?

9. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Има одвај 3ца, со 100ки на цел економски... Минатата година и со 92 бода влегоа на ебизнис и финансов во ДРЖАВНА... зошто вакви дезинформации и страв стварно незнам... И јас подадов за финансов менаџмент на Економски, па сега здравје... :D

10. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Денес би требало на секој факултет да го има истакнато успехот, и да се поднесе приговор доколку е успехот погрешно пресметан... И дали ке има или не на нет зависи од факултетот, на економски има, на правен не... зависи...

11. danyela

danyela Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    лугје ај ако некој знае да ми казе кога ке се резултатите од екстерните испити од августниот испитен рок... леле ако некој знае нека пише
    фала однапред :)

12. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Чекај вип,како? Што има на економски,од што резултати..? Од овоа резултатие од августската матура ли или...?

13. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Од резултатите за на факултет барем јас така ја разбрав.Ама јас колку што знам резултати ќе има на 23 август така гледав и на нет...

14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас како што ја разбрав се работи за матурата во август што ја полагале... а ако точно разбрав мислам дека веќе треба да има резултати од екстерните.

15. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Девојки,кај пишуваше колку примааат во државна на страната на економски? За 8 места не влегувам во државна...

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Па зарем веке има резултати по факултетите?? нели во понеделник ?? :?: :^)

17. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Не,такви резултати нема...Ама татко ми го направил есапот,нели имаше порано таму кажано колку ќе примаат во државна колку во приватна... Затоа и ми требаат тие колку примаат во државна,колку во приватна...А неможам сега да ги најдам...

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    на ukim.edu.mk е конкурсот пишува се таму мислам дека. :*

19. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    На тоа што ти си се запишала примаат 63 со 63 барем јас така видов во тоа весничето матуранти.И од каде знаеш дека за 8 места не влегуваш кога има многууууууу пријавени?

20. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    64 со 63 се. Знам затоа што на економски ги пишува колку души примаат во државна а колку во приватна. Сега,не е сигурно ова,за осумте места,но така излегува ако пресметуваш... :?: Зборот ми беше за осум не влегувам во приватна...