И мене ме примале во државна на ПМФ Треба за другарка ми да проверам на Филолошки факултет, ама нема сеуште, или јас не сум видела убаво?
Анфеијтфул,ти честитам...Храбар потег зана ПМФ! Со среќа! А инаку за филолошки,знам и од кај нас нешто викаа дека нема резултати..Дека само од нивниот факултет немало..Па не знам,ако има ќе пратам линкче тука!
zdravo sakam da prasam mozebi nekoj znae .. zosto na stranata matura.gov.mk nemozam da si gi proveram rezultatite od maturata ??????
Резултатите ги има само на страната на факултетот..Каква матура,какви бакрачи...Само одиш на страната на факултетот и би требало да има таму!
Добро,зарем уште нема резултати за филолошки факултет или па јас не знам да проверам?? Па,ми рикна срцево ,готово.
И мене ме примиле во државна квота ако добро изброив ... хохоххх и да сум во приватна многу сум среќна .... И честито на сите девојки што ги примиле ...
Честитам,меченце! А инаку,и јас знам дека сеуште нема резултати од филолошки... Не знам,најдобро,јави се до факултетот,да прашаш...
Фала мистериус... и многу ми е мило што сите сме среќни вака поготово ти мистериус колку се нервираше ама се се заврши добро... па сега само 10ки да редиме ... ххх
Леле стварно..Живците си ги искинав... Ама готово е ! Се е добро кога добро ќе се заврши... И јас тебе ти посакувам се најдобро,,само десетки...
мој совет: не се запишувај на факултет Инаку нема резултати ни на правен, ни на филилошки, ни на електро (од тие што проверив) АБЕ АМАН