^ Луѓе дајте кулирајте малце, со овие информации само се збрлаваме безвеза.. Нема шанси да биди од 2006, тие дела ние не ги учевме.. Од шо се шират разни информации не знајш на шо да верваш, како ќе биди ќе биди, ќе видиме утре, и прашања и слободна тема и есеј, вака можиме до сабајле да си нагодваме, после ќе коментираме шо било како било, шо се падна и сл... Ја претеравме јас мислам, искулирајте малце.
Абе каква 2006 ќе ве молам, 2012та сме значи матура 2012 ќе имаме ко да нема доволно материјал да се направат прашања па... + и прирачници тогаш немало. Глупости. Јас спремив уште една тема, за двете дела паралелно ми фати негде 415тина збора и ќе ја научам таа. Мора да се вадат високи перцентили барем македонски кај што знаеме на што сме, англиски пример не знаеме.
Првиот плач е подлабока тајна на животот, отколку последната воздишка hm е не ми се верува мене ми пренесоа дека ова ќе биде есејот на слободна тема?????????????? ццццц
Се сложуваам со горенаведените мислења , уште што нема да слушнеш од 2008 биле , па сега од 2006 уште колку деинформаци ќе има до после.Научете си од прирачникот и не многу му се мислете.Инаку за составите на генерација пред 2 години им дале состав за Пчелата и медот.Значи ке имаме некои глупи теми и ние .
И јас ова го разбрав ,ама чекав некој друг да пиши да видам , за да не пишувам само плус некои непотребни информации , збунувачки. Колку е точно не знам ,еве и ти си разбрала такво нешто.
http://85.30.95.68/drzavnamatura2012/dr ... ap2012.nsf dane e voj slucajno linkot.. lol :/ odi probi go da te vidam