http://www.libertas.mk/vest/27177/SKAND ... nizhevnost сега уште што веќе нема да измислат,само за да бидат читани,јас искрено не верувам во ова,како прво не се такви прашањата,вие што мислите? заборавив да напоменам има 3 прашања и ако го отворите линкот неможе да се видат,ке ја симнете сликата и така ќе ви се појават..Како и да е девојки со среќа нека ни е утре па што ќе има ќе си видиме самите,ова само не збонува..Со среќа на сите
Девојки ај малце помош, кај есејот за романтизам, знам дека не треба да раскажуваме, туку со факти да поткрепиме. Може да ми го пообјасните ова?
Абе конечно по вчерашната блокада се уклучувам да ви кажам 1 нешто: Станувам на сабајле, глеам низ џам - државна матура... и покрај тоа што денешниот хороскоп ми нема врска со тоа, а и не верувам многу во тоа, СО СРЕЌА НЕКА МИ Е И НЕКА ВИ Е ВАМ!
Дечки со среќа на сите. Внимателно ги читајте прашањата, не брзајте многу, полека. Без трема и се’ ќе биде добро. Уф, едвај чекам 10 ч.
Уф срцето ми лупа... добро лошо не битно, битно СО СРЕЌА НЕКА НИ Е НА СИТЕ ПА ДА СИ ПОЛОЖЕМЕ СО НАЈВИСОКИ ОЦЕНКИ
Што е рефлексија? Го сретнав во едно прашање. Извадокот Б претставува рефлексија на ликот за: A. извршено дејство. Б. место на дејство. В. време на дејство
Рефлексија е всушност извадокот, како рефлексија на огледало на пример, ти стоиш пред него, а рефлексијата е на на огледалото не знам дали ќе ме сфатиш, но што пишува во извадокот за ликот и како е тој прикажан, тој одговор заокружи го.
Фуј,кончено! Како пројдовте луѓе? Јас не напишав се,остаив некои прашања не ги знаев. Углавно добро пројдов, иако мислам дека можев подобро .. И некои прашања знам дека ги згрешив со сигурност Али ај што биде нека биде. Е темата беше интересна ( слободната )