Devojki kako pominavte? Jas dobro, se nadevam 5 ke dobijam. Prvin me shocknaa prasanjata za 'Albatros' no potoa koga vidov kako se odvivaa nastanite sfativ deka dvonedelnata tortura bila nepotrebna, i so ova glupavovo polaganje uste ednas sfativ deka megjucoveckite odnosi v o malite gradovi se nikakvi. -.- Se izvinuvam na latinskoto pismo, ne sum doma. : ) I moram da vi kazam deka se prepisuvase na golemo, toa bese nevidena anarhija.
оххоо шубо ми е. една мака помалце. убаво беше, и не беше многу тешко, само се думам тие текстовите беа за ептен дебили или како???? ко на мајтап. а кога ќе ја има матурава со клуч на страната??
И кај мене исто се препишуваше И тоа посебно во последни клупи на велико. Тоа е. Јас не препишував ама кажував на некои што незнаеа Инаку би требало за ден,два да ги има на сајтот
Што одговоривте на четвртото прашање за естетиката? И имам три прашања точно заокружени во тестот а на тој листот погрешно и со гума ги избришав, се избриша сето , знаете како е кога мастило бришиш и после точно ги заокружив.. што мислите ќе ми бидат признаени за точни?
^ Kaj nas nekoi napisavme splin, a nekoi napisale estetika za grdototo, ama neznam koe od ovie dve e tocno. Navodno vtoroto im go kazala pedagogot.
естетика на грдото јас одговорив. а за тоа незнам, викаа дека преправано и исенчано надвор од кругот не се признава.
Леле стварно. Што беше со тоа прашањето за естетика??? Како што видов,на никој не му беше одговорено околу мене Леј и мене ми се случи истата работа кога ги префрлам одговорите едно погрешно го заокружив Инаку да,потешко беше за разлика од предходната година. Многу потсеќаше на тестовите од 2008 и 2009. Барем мене..
Мене ме опоменаа и ме запишаа таму на листо. Ама, не бев крива, едно девојче ме праша, па и двете не‘ запишаа. Влијае ова на тестот?
Јас излегов пред 1, напишав се ама... прво есејот го напишав ај добро. Е сега за грешните... ќе имам накај 5-6 ако не и повеќе многу беа двосмислени заокружувањата ЕПТЕН! А и тие на пишување ништо подобро... Од граматика 3: лична или показна беше „тој“ во првиот дел од јазик? Заменката нешто-и тоа прашање го утнав не знам со кој памет пишав количествена, во заповедната форма пишав само едн. ј,и мн. -те. ЌЕ ми го признаат ли? И глаголско-именскиот прирок го утнав заокружив глаголски бе ЛЕЛЕ. Од јазик за КПМ утнав за АСНОМ пишав второ заседание, место прво а годината ја знаев бе торко. И не знам друго дали е утнато во Пиреј пишав Велика во дилема, Јон кажува, на фронтот и последното опис, а се мислев меѓу опис и раскажување. Па... што мислите?
и јас опис заокружив туку ова кажете бришано па презаокружено ќе признаат ли? не ги оставив двете заокружени се познава кое сум го одговорила глупо е за брзоплетост да те казнат
Гл.-именски ли е? Точно ми е. Сите глаголски заокружиле, што ги прашав. Кај Пиреј заокружив раскажување.Повеќето заокружиле опис. Јас имам две прашања со разни одговори во тестот и шифрарникот. Мислам дека од шифрарникот ќе ми ги рачуват.
Не знам Старбакс кај мене па гл.-им. заокружиле повеќето... се сеќава некој на реченицата со заменката со ТОЈ? Показна заокружив битно ми е зависно реченицата да не е лична
-јте за множина . а инаку раскажување беше ајде не е страшно ич, џабе стресој мене една недела пред време ми дојде тетката од страв изби.