Кај Албатрос луѓе јас пишав Вкрстена рима а се мислев меѓу таква и женска. Некои ги пишале двете.Ќе ми признаат?! Постојано ми излегуваат нови грешки...
Абее уживајте сега што биде нека бидее.. важно знаеме како се прави турско кафе... и не се пие туку така
^ Точно, може јас грешка сум заокружила. Не се сеќавам точно дали директен или индиректен, ама знам дека под А ставив. Директен ќе да беше и грешка ми е. Се надевам само тоа ми е .
ЛитлДевил ќе те частам . Јас во тестот заокружив директен. И на црвениов по грешка предлошки Инаку Плавуша и јас пишав вкрстена , точно е. Една другарка ми кажа.
Девојки мене ме интересира дали знаете како оди соопштувањето на резултатите, дали е јавно или само на нет ги ставаат?
Едно згрешив кај злосторство и казна, едно со предметот го утнав. За овие две сум сигурна дека згрешив, а сигурно има уште некое. И сега на пример ако имам 6 згрешени 4ка ќе имам?
Ама нели нема одредено поени туку според резултите, пример ако има многу добри тестови тогаш со помалку грешни ќе е петка.Така нешто сфатив јас ..
i jas pisav opis zatoa so opisuvase kakva im bila ustata, deka mn voda i se pilo ama kako so gledam povekjeto raskazuvanje pisuvale