Браво Хипи, сега веќе и колешка Честитки и до Брајт, иако не те прочитав дали се реши на наставна или ПиТ. И до сите други што се запишале на сите факултети.
Со среќа нека ви е на сите што сте примани, и јас да се пофалам примана сум во државна квота на англиски ПиТ, 44 сум по ред, уште и во Стив да ме примат и се ќе биде во најдобар ред
Da ne znaete koga ke ja objavan konecnata lista na pravniot fakultet? Trebase deneska, no nekako tesko...
^ За на правен не знам, ама јас за на филолошки зборувам. Не дека рекоа дека во 7 ќе ја објават, ама понеделникот во толку часот ја објавија. Среќа денеска порано. И да, официјално влегов во државна квота. Дури не бев 16та (како претходниот пат), туку 15та на список... Зошто? Не знам. Не е ни битно.
Кај нас имаше вчера уште во 12 списоци А една другарка, загреота, на стоматолошки ни листа, ни соопштение ни ништо, мораше да се јавува на студентски прашања за да знае...
Devojki ke ve prasav, dali slu4ajno znaete koi dokumenti se potrebni pri zapisuvanje na 30/31 avgust na filoloskiot faks. ? Na web str. na ekonomskiot i na medicina objaveni se site potrebni dokumenti (indeks, prijavi od 750 i 400 den. itn) no, na web str. na filoloski. nema nisto objaveno Ve molam ako nekoj znae neka pise..Fala odnapred Pozdrav
Хмм баш сега ја разгледував не најдов..Мислам дека би требало да истакнат на веб а ако не пиши на е-маил на некој од наведените на лиситата кои се задолжени за студенски прашања
Хипи, и јас наместо 69, на 67 место бев. Ама тоа не е ни важно. Бидејќи немам време преку ден да разгледувам на страната на флф, дали некоја од вас би била така фина да напише во темава што конкретно и сигурно треба за запишување? (од уплатници до фотографии)
Сеуште нема ништо на страната на факсот,а јас си планирав утре да одам да си вадам слики да си уплатам и таму да не се замарам а сега нз кога ке им текне да објават што документи треба што како леле се нервирам сто пати ја отворив страната денeска инаку колешки сме и јас сум во државна 133 сум на листата се надевам дека ке се запознаеме таму и ке има добрии дружби позз