Ако не е точно криласт патник и тоа со асном ја досега имам 2 грешки. Се надевам дека до 5 грешки ќе има 5ка.
Како може да била сведок на убиството на сестрата кога веќе била мртва? Прво неа ја убил, па сестрата дошла и СЕСТРАТА била сведок.. Ајде да не се расправаме вака хахаха ќе видиме во клучот иако од кај мене сите напишале вака
дај бе како да контактирам со некој најучен дали имам шанси минимални да ми ги признаат трите бриши препиши одговори на црвениот лист.. на ова од матура странава не можи да се испрати прашање не знам оти....го нема тоа кодот долу
оффф не се расправаме АМа сестрата со име на Л е сведок на убиството на сестрата со име А... всушност таа не видела кражба го видела овој ненормалниов со секирата и тхе енд
Мислам дека ќе се признаат, затоа што се признаваат тие што се со плаво. Нас ни рече да не шкртаме само, а избришано не се познава
Ајде кога ќе искочи клучот ќе збориме. Тука како БАБАе позната лихварката, бабата за која беше прашањето , а другата е сестра што била сведок
Ама во вториот пасус Велика размислуваше и се двоумеше дали да оди в планина со децата, или подобро е да остане во куќичката за да не се доразболат...
lele srcki testot bese mn lesen, sega uste matematika da pomine i mirna dusa. Ako znaete nekoja zadacka ve molam da me izvestite
Ќути Стар и јас...граматиката ме уби...ама ај важни ни се бодовите, децимали се во прашање не менува многу, англиски одиме кон повеќе! За Раскољников ја убива зошто е сведок на убиството. Затоа. До парите му било божем, како не. Ја убива зошто видела како тој ја убил сестра и. 100%. Така учевме и во школо.
ај за англиски нешто сега ајде примери за CV letter of application cover letter, Мотивационо писмо, аплицирање за работа
ima li nekoj opis sto napisal za deloto od Pirej i zaso e estetika na grdoto? jas vo priracnikot imam citano deka toj se zalaga za da go najde UBAVOTO lele si najdov povekje greski ama ajde za 4 kje ima ili eventualno da go namalat kriteriumot pa i so 8 greski da izvadam 5
А како беше тој одговор со кафето, као каде се појавило ли, појма немам како беше - Турците од Европа го носат низ светот, или ? Се` си мислам дека нешто такво сретнав низ текстот. Не ми текнува.