Па, јас само си искажувам мое мислење како и сите други тука. Имаше трик-прашања, двосмислени и зошто ова не би било едно од тие? Поради тоа што ти си напишала поинаку? Ниту одам против некој, ниту навредувам или се расправам, но ти очигледно имаш нешто против мене. Од што заклучи дека сум во право за се или дека се обидувам да бидам? Хм, неосновано судиш. Според избраниве зборови во коментаров ти би требало да олабавиш. Знаеш, ова онака ти го кажувам. Немам тенденција да паѓам на провокации, особено не на форуми каде што секој има право да си го искаже слободно своето мислење.
Потписот мислам дека е десно, барем нас така проф. еднаш ни кажа. Ниту те провоцирам ниту имам нешто против тебе. Ти стално ги демантираш другите во врска со одговорите. Ако ти така си заокружила во тестот не значи дека ти е точно, нели. И крај веќе, не планирам со тебе да дискутирам. Едит: Лево било, сега прашав за сигурно.
КАкво е тоа advertisement letter луѓее мислам знам што значи ама не знам како се пишува .. имате некој пример
Нормално, јас само си искажувам мое мислење и не значи дека ако моето мислење е различно од твоето треба вербално да ме нападнеш, зарем не? Заземаш прилично егоистички став со оваа последнава реченица. Ова е форум и секој има право да си напише тоа што мисли, еве да те потсетам во случај да си заборавила. А, тебе ако не ти одговара можеш слободно да игнорираш нечии мислења. Инаку ова беше моето прво мислење во врска со одговорите на тестот по македонски јазик или евентуално второ.
а дали и во formal i informal letter се остава место при почеток на секој нов параграф или се се пишува под една линија ? извинете ако веќе е претходно кажано
А бе потпишајте се на средина и они нека одлучат дали е точно или не . ^И во формални и неформални се остава место.
Ние англики се жалиме само се прашувам што да кажат овие што зеле математика... Со среќа на сите утре :geek:
Англиски или се остава празен ред или со вовлекување го започнувате параграфот. Немојте и празен ред и вовлекување Со среќа на сите утре.