^Видов на сајтот на мтв неп ишува ништо за резултатите, само дека сме полагале денес. Феминката грешно чула, место 12 јули 12 јуни сигурно Повели Литл http://www.femina.mk/out/?id=2bb8a05038 ... lator.aspx
^^^ Ваљда не, ако имаш прешкртано, мене ако е за тоа треба цел тест да ми го поништат Цел ми е ишкртан
Јас си поминав не толку тешко. Двосмислени беа, се намачив малку, ама тоа е тоа. Се надевам на 5ка, ама ќе видиме кога ќе излезат резултатите
Луууууѓеееееее за поврзувањата ми е, таа најтешка беше и најдвосмислена! 1-додека да се одлучиш за одмор дрндрн... 2-тоа со кабелските и луксусчиња поврзав со add ups нешто така 3-да продадеш непотребни раноти на eBay 4-да резервираш место и дестинација 5-треба да си свесен во што се впушташ Јас мислам точно е. Ајде бе веќе клучоооооооооооооооооот! Кај 10 за 1 искочив, а една надгледувачка стара по физика или математика што е што имавме, ИЗГОР! Значи еден не се мрдна од местото имаше мобилен во џеб ама ниеднаш не злезе на пауза оваа готово ќе го бркаше викаше од Централната комисија да не полагал до догодина сакаше човекот стана фино го остави мобилниот а ниеднаш немаше излезено надвор. Целовреме јас мислам реченици за есеите, таа замара се закануваше постојано само ако видамммм не знам што, им одеше на некои ги терашеда стануваат да видела џебовите да не им биле полни, за еден коа се фати мислеше ќче го избрка се израдѕува и овој клучеви и вади ТРТ! и уште и вика на таа од комисијата: ја мислам дека треба поригорозно да биде, што е ова учениците да препишуваат ли?! Значи целовреме замараше е закануваше ко Гаргамел.
Луѓе многу ми беше двосмислен тестот мене и кај онаа вежбата што беше со големиот текст како одговоривте ама ако се сеќавате целосен одговор да напишите не само буквата
Јас па се заборавив како одговорив . Талент сум, сигурно и клучот да излезе без тестот нема да знаам што направив
Веќе гајле ми е за се’. После ова што го разбрав и за кое бев сведок, губам секаква надеж. Се разочарав и во образование и во се’. Да ти се плукнам на петките шо ги имам. После ќе каже некој дека матурата била тест на знаење. Да, да, како не, тест на знаење, жими оноа. Пред наши очи и’ ги кажува одговорите, а ти ќе се нервираш шо не можеш да го разбереш тестот. Да ти ибам и држава и образование и глупите инспектори.
Ова кај нас се случува, откако се полага матурата. Меѓутоа откако ние станавме засегнати, уште полошо ни се чини дека е. Ама тоа е тоа. Јас од кога имам кренато раце од вербата во Македонското образование. И ние треба да се научиме да се снаоѓаме, како и сите
I volonteered in a restorant е точно? Да не треба нешто i have been volonteering или некои такви шитој? Сега и на тоа ми текна да не ми е грешно
Мислам дека е Ај хев бин... оти подолго време траело дејството. Мојте реченици повеќето се со ај хев бин... Пишував глупости, како имам 10 месечно искуство на брод во Италија, дрн, дрн, глупости.