^И дека порано наставниците се карактеризирале како строги. И уште едно фали не знам кое...Од овде може да ми е грешно 1 прашање тоа со девојчињата што викаш дека не им се допаднало јас напишав дека треба да се вратат такви часови по природни науки наместо на компјутери часови.
^И мислам дека имаше едно дека немало калкулатори и задачите биле подолги и јас одговорив дека имало повеќе работи што треба да се запаметат.
е да, професорите биле строги, можи уште нешто имаше... и дека задачите и тестовите биле подолги, толку беа 8... овде се надевам дека ми се сите точни и во таа со тројцата со искуството, кај пиранине имам 3 згрешено и сега овие другиве како се точно...
Тоа со истражувањето прво подредив како почнува се тоа параграфот под Б - Scientists... потоа дека има 2 класификации на прости и сложени производи тоа шампон и кола. Потоа тука тој средниот параграф не знам за што беше... Потоа последниот параграф Е дека повеќето ја одбрале најдобрата кола и на крај А дека 25% тоа и дека имала разни бои, модели, атрибути... не знам дали се Е па А, или А па Е, ама знам дека ако се обратно тука губам 2 бода. Б Д Ц Е А Ај нека ви текне насловот на текстов да го најдеме
Од пираниве иам две грешни А кај тие тројцата Алан, Бред и Кети ви испаднаа по две опции за секого така? т.е. нее 3 имаше за едниот ама не ми текнува за кој беше
100% li si sigurna deka e so 30 boda polozeno?? ako e za taka sto posto imam polozeno nego dane e 60% od vkupno bodovite, tuka mi e strav, oti negde na granica osekam ke bidam
браво бе, имињата си им ги запомнила..за нив нема што да се дискутира многу, бред се фалел, алан не бил свесен што прави, кети била многу уплашена, кети ги терала децата да крадат бред почнал да учи многу...друго што имаше овде? или алан се фалеше.. знам имаше кај еден I busted out...
а кај тие со децата како шо беше во текстот така одеја и абц или не а ? јас ги памтев како првиот вториот третиот не ни приметив како се викале
Математика решив се, ама во пополнувањето на крукчињата едно згрешив ај едно поенче не му се мислам многу ..