Знам дека моментално се замарате за математика и англиски, ама дали некој знае кога уствари искача клучот од македонски и дали го изложуваат некаде?
Се жалите на 200/300 прашања филозофија, а ние што не добивме прашања, што ќе треба од учебникот да учиме? И тоа во петокот полагаме.. оффф... .
Таа беше ужасно тешка задача немам појма ни како ја решив ни дали ја решив се надевам дека ќе ми дадат барем 2 поени на неа или 1 оваа година беше претешко математика
Па не баш како што планирав и како што сакав.Тие отворените задачи беа ужасно тешки особено таа со тетивите
за разлика од лани тестот беше многу потежок, јас се надевав на подобри резултати, но ме фати малку трема и сум многу разочарана затоа што сите 4 години се трудев да добијам подобра оцена а сега на матурата ја утнав работата, а некои што така си одеа сега ке имаат иста оцена како мене а можеби и подобра
Тоа е така секогаш инаку во мојта група фатија едно девојче со решени фотокопирани задачи кои му ги пратила професорката и таа од ДИЦ ја фати и и рече дека ќе падне 100% ама и рече дека сигурно и ние другите 14 сме ги имале ко демек исто сме ги решиле и дека и ние ќе паднеме барем да препишев и јас нешто од тија задачи па да не ми биде криво ако заради неа паднам а не препишав ништо не ми изгледа логично дека ќе паднеме и ние кога нас не не фатила дека препишуваме или и тоа е можно?
Епа и ја така мислев, ама испадна дека авоидинг е точното а ја напишав авоид http://www.femina.mk/out/?id=c1249da3c5 ... %2F41.html
Како од нет, од таму го препиша? Па мислам нема да имаат време да го проверуваат баш тој дека е од нет, не знам дали ќе имаат показатели кои би ги упатиле да се посомневаат во есејот.