По оние што ги знам - огромна, изгледа на медицински пак најкрца ќе биде значи не знам сигурно ништо само од муабети што сум слушала ти кажувам само од средно медицинско ќе оделе сигурно половина на медицина (што е и логично) ама и од гимназииве гледам доста голема заинтересираност, а не е лесен факултет... и мене ме секира за мојот смер заинтересираноста што е голема, ама сеа тоа е не можеме да знаеме пред 22-24 ако добро сум разбрала август без гајле...
Доста е голема заинтересираноста за општа медицина, како и секоја година. А богами и на економски, било кој смер.
Епа дечки денес официјално завршив со полагање, колку тоа добро звучи . Сега ништо не ми преостанува освен да си ја прчам до август .
inaku kaj nas ima golema zainteresiranost za praven, osobeno onie od gimnazija shto izbraa opshtestveno-humanisticki smer...gi ima dva klasa mislam, i nekolku od ekonomski
a imash nekoja neoficijalna informacija dali ima mnogu shto bile skros odlicni site 4 godini ti blagodaram odnapred koj smer go sakash ti ?
Од мојот град скоро и да нема, колку што знаам 4-5 деца сакаат тоа. А девојки за психологија во Ск ќе ми кажите ли каква е заинтересираноста? Во мојот град сме само јас и едно друго девојче заинтересирани
Инаку за општа медицина во мојот град има неколку, 3-4ца некаде. Ама еден ако не се лажам сака во Штип на медицина, а другар му е во дилема каде
fala vi mnogu na informaciite na site ,inaku kaj nas za e biznis znam mnogu malku, a za psihologija ima mnogu poveke
Јас сум за ама не знам каков е факултетов сите различно ми кажуваат тежок ли е лесен ли е професорите какви се?? знаеш ти нешто?
е да ама мене не ми се учи ако сум одлична ич не ми се учи јас бев спремна за туризам во Велес имам другарки таму и многу лесно си поминуваат ама господинот министер реши дека факултетот треба да се пресели во Крушево да живнел градот :?
Јас не знам од каде ти е оваа дезинформација. Тој факултет што е во Велес е под Охридскиот факултет. Беа кај нас во школо на предавање и ни објаснија што е работата. Немало да биде како минатите години да има запишување во Велес, ќе се оди во Охрид. Ако се запишат многу луѓе што сакаат да учат во Велес, ќе учат таму, но доколку се малку во Охрид ќе бидат. Јас првпат слушам за во Крушево. Но, ако си од Скопје, би ти препорачала на ПМФ да идеш. Инаку како си со просекот?