leleeeeej od kaj be za pesnata ezero vo prvata strofa se opisuva ezeroto ??? ahhh imam 8 greski kje se samounistam
Не знам, на вести кажаа дека во четврток ќе бидат објавени резултатите во училиштата. А вчера и денес ако не се лажам ДИЦ ќе ги достават резултатите до училиштата.
Kај нас во школо ќе ги истакнеле утре. Веројатно на страната ќе бидат во теков на денот чим резлутатите се пратени во училиштата. А ептен имало паднати , кај мене нарочито 50 тина имало англиски паднато а 10тина македонски
Ajdee, okolu 60 deca vo edno skolo.. preterano. Sto napravija godinava..cc ne upropastija mene mi e mnogu strav da ne ne mi priznaat nekoi prasanja so dopolnuvanje, poso se slicni so klucot..pisuva moze da e odg. blisku do tocniot I da bide zemen za tocen. Se nadevam deka mi gi priznale, inaku zamina 5kata.. potocno veke e zaminata
Ехх да во право си! еве почнале и училишта да ставаат Внесените податоци не се пронајдени. Ве молиме, обидете се повторно. зошто ова ми го покажува а се внесов...
Еве се веќе ставија ама јас пробав да се логирам и ми вели Внесените податоци не се пронајдени. Ве молиме, обидете се повторно.
еве сега проверив ги има и училиште и град ама резултати не да се надеваме дека ги внесуваат неможам да издржаммммм аааааааааа ајде нека побрзаат