96 и нешто македонски, 98,12 англиски ... Ептен сум задоволна за македонски, мака ми е за англиски и за тие 2 бода што ми ги земаа Честитки до сите!!!!
Девојки каде да видам со колку поени бил последниот на физиотерапевт на Гоце Делчев - Штип? Иначе јас имам 89,092 поени.
Добро, само јас ли не можам да проверам? Дали може да сум толкав баксуз? Блазе си ви на вас барем знаете на што сте. Како што поминува времево се поголем песимист сум околу оценките, се мислам дека ни едната нема да ми биде петка. Очекувам дека ќе се разочарам од резултатите. А и се мислам дека на крај ќе треба да одам до школо да си ги видам резултатите.
4ка со 98.88 би можела да имаш само во кошмар, грешно си прочитала ти сигурно имаш 5ка, таа прашува за таква висока 4ка.
^Не може да се знае, секоја година е различно, зависи од конкуренцијата. Може лани била послаба конкуренција, оваа година појака ќе биде и обратно, зависи стварно не може да се знае, никој не ветува ништо.
Можат само да ги кренат критериумите, а не да ги спуштат... А како што се тргнати правниот да го прават се потежок и потежок и тоа не ме чуди. Сепак јас се надевам дека ќе влезам во државна. А со 70 поени во државна нема шанси, во приватна сигурно ќе влезе...
милион посто влегуваш на кој било смер видов еден во државна со 54 поени кога бев во фаза на двоумење разгледував и за таму