Абе уште не знам дали имам положено. Ви отвара на некој страната, да провери и за мене??? Ќе му дадам преку лп податоци?
Мене не ми дава град и училиште да напишам.. Spoiler ЕДИТ: Честитки на оние кои си проверија и имаат добри, т.е. одлични резултати.
Девојки смирете се, знам напнати сте, ама оставете го малце системот да се стабилизира, за саат време проверете пак
По она што го имам читано од тебе дека со 75 бил последниот така нешто, мислам дека шансите ти се 60-40 или евентуално 70-30, значи според мене ДА!
Лани последниот примен на германски и книжевност бил со 47 поени, така да сигурно влегуваш. И да, честитки до сите кои положија. Да се запишете каде што сакате, сите !
Уфф барем тоа да не го мислам.. Иначе ви посакувам сите кој немате видено да бидете позитивно изненадеи со високи оцени
Инаку јас пробував да видам резултати за другар, ама не ми отвара. Најдалеку стигнав да барам училиште ама не ми ги отвори.
Има некој за на ФИНКИ? Иначе, мое објективно и субјективно мислење е дека оваа година беше многу тешка матурата (тоа се однесува и на македонски и на математика, а богами и англиски како што слушав) и многу строго се оценети тестовите. Боље да ја укинеа и да си полагавме приемни на факултетите, ем полесно (само 2 предмети ќе полагавме), ем реално.
http://www.fakulteti.mk/upisi/2011-2012/rezultati.aspx отворете од лани за кој факултет сакате последниот во државна квота имал 84 поени [/quote] а последниот за на фармацевски факултет со колку бодови е , кај мене не го отвара.... [/quote] ќе ми кажетееееееееееееее
Ме интересира дали во Карев,Ѓорѓи, Орце,Корчагин и ЈБТ во нашата генерација(оваа што годинава матурираше) имаше ПМ-Б паралелки? И со по колку ученика?
а последниот за на фармацевски факултет со колку бодови е , кај мене не го отвара.... [/quote] ќе ми кажетееееееееееееее [/quote] не ми отвора...
mace1 не може. И мене не ми отвара кај фармација. Кај некои од факултетите, резултатите од лани се тргнати.
JAS SUM PREZADOVOLEN. MAKEDONSKI 5KA 98.05 , ANGLISKI 5 SO 94.55 vkupno 99.26 poeni za faks huuhhuhuuhuhuuhhu