Ќе ми отвори ли некогаш да видам и јас со што сум положила да не се нервирам веќе и да не мислам на тоа срце ми лупа 200 на саат
јас македонски положив со 4, а математика со 2 и многу ми е криво дека стварно знаев математика ама едноставно се блокирав на матурата ама сепак битно пролазна оцена е за другото нема со да се нервирам... и честите на сите што полозивте и многу среќе на тие што сеуште ги немате видено резултатите...
Другар има 13-14 и има 2, а другарка 27 и има 3. Од околу ви кажувам не се сеќавам точно на перцентилите.
Математика внесени ви се??? Бидејќи јас малце се сомневам во моите резлутати што ги прочитав прееска..
Jas poloziv makedonski so 96.95 percentili 5-ka, a matematika so 77.68 4-ka.. Samo 3 percentili mi falat za 5-ka.. A se na se imam 95.909 percentili.. Da ne znae nekoj lani kolku bese najniskoto nivo za na farmacija za vo drzavna kvota?
Лелее аманнн па виа кога проверивте што ви ја отвориле страната ? Јас од 4 саат пробувам и ништо не биваа
Maкедонски беа вкупно 90 поени, така? А математика колку беа, 70? Чисто ми треба за споредба, инаку уште не ми отвара шупавата страна.
И дечко ми исто како тебе а знаете што е најтрагично што тестот по математика он математика има 1 му го решавала професорка по математика како е можно ова луѓе ???
Да ! Јас веројатно ќе одам во август да полагам. -_________________________- не правам приговор, не му давам 1000 ден. Ќе земам ќе научам подобро, а и секако е полесно во август
Ej, a tie sto imate kec so 0 percentili da ne vi gi imaat ponisteno testovite? Ako vi bile razlika poke od 2 ocenki? Niso cudno I toa da e..novost od godinava
aways да не случајно во тоа време не биле целосно внесени резултатите. Ако ти отвара сега или подоцна пак провериси, не е можно со 0 перцентили.