Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полагање матура и уписи за на факултет

Дискусија во 'Образование' започната од anastasija19, 20 јануари 2010.

1. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    Во тоа што го пишав воопшто нема нешто што прави забуни, напротив е корисно..а нема потреба да ми се дообјаснуваш ти за што си зборувала затоа што не го копирав твоето мислење кога го напишав мојот пост. А дека ме немало за време на полагањето или оценките е тоа што сум немала потреба.. секако твојот коментар не ти иде во прилог во однос на форумот, зашто најмногу нови членови се регистрираа околу матурата и уписите.. ај останете си само вие старите членови и нокаутирајте го форумот |(
    Не рипам јас одма, ова е форум и можам да го пишам моето мислење, ако не сум ти се обратила тебе лично фак оф! а доколку сакаш да си разговарате само вие неколку пишете си во лп.

и што дека сами сте испишале толку страници..?? сега домакини сте?? треба вас да ве прашам дали може да пишам коментар??? пффф треба ова администрација да го види

2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Еве, сокрив некако податоци.
    Интерен пријавен лист. Страна 1.
    Интерен пријавен лист страна 2

Универзитетски пријавен лист страна 1
    Универзитетски пријавен лист страна 2

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас сум најактивна тука со 348 мислења, секој ден ја следам темава и она дошла ми да ми кажува мене. А едвај 10 мислења пишала. Бог да чува од такви. Нема потреба да си пишеме ЛП, всушност и пишуваме си де, ама овде сите читат, како што сама кажа. Ако ти си немала потреба, ние сме имале овде да пишуваме, и верувај побрзо од тебе дознавме за ова што ти го напиша. Ај сеа ФАК ОФ.

Значи ани овие се на претпоследниот чекор?

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Да, пред да се испрати пријавата има опција за симнување.

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Зошто на листов новиов нема оценки од 1 до 4 и поени за факултет, само матура?

И кој датум треба да стои, денешен пр. или 16ти?

6. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Нема од средно, само од матура.

А на универзитетскиот ги има и од средно и од матура.

7. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    :rofl: Не се нериврај толку многу ќе ти го испржи и тоа малку што го имаш во главчето.
    Многу ми е гајле колку си активна, мислиш некому му е воопшто гајле?? хахах..
    а ако квалитетен форумџија го одредува бројот на мислењата наместо квалитетните мислења :clap: за тебе/вас. а тоа дека порано сте дознале е “мојот татко е посилен од твојот танана“ јас пријава пополнив оддамна а тоа и не е толку битно, ако тебе тоа те прави поинтелегента од друг :handshake:

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Другарка ми не ги видела овие, она колку само да испрати. Ќе и кажам пак да провери и да ги симне сите. Фала ти ани, те измачивме.

Ај ма не замарај веќе досадна си. Погледни си ти прво дали имаш нешто во твојта тиква после на нас збори. Не ме нервираш ,патетична си и без осет. Гајле ми е дали ти си испратила или не. Знаеш колку се секирам? Ич.

На tea19 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Двата ни требаат, не само овој?!

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Зошто кај мене ја нема таа опција? :^) или не можам да ја видам, кај се наоѓа поточно?
    Интерен лист симнав, друго нешто треба?
    ЕДИТ; не знам каде е универзитетскиот приајвен лист, од каде да го симнам него помош?

11. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ани како јас ја немам втората страна од универзитетскиот? fajlovi/image/thumb/81758

12. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Прво, никој не ти забранува да пишуваш. Ако сакаш да го направиш тоа, можеш да помогнеш и без да провоцираш и да навредуваш, без разлика колку си активна.

Второ, ако некој сеуште ја нема испратено пријавата, значи е поглуп од другите и нема право да се распраша и информира?? :^) Хммм....

Трето, за квалитет на мислења нема да дискутираме. Очигледен е. ;)

13. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Инаку еве, на видеово некаде при крајот е прикажано каде се симнуваат листовите.

Покрај тие два што ги постирав погоре, има и пример уплатница и изјава за неподигање на документи. http://www.youtube.com/watch?v=aDUTITG3 ... r_embedded

14. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    ^^епа прочитај ги коментарите на другаркати и заклучи сама, кој навредува, според кој е поглуп оној кој не завршил и дали има некој право да се распраша и информира. не ме терај да цитирам и болдирам мислења немам време да се замарам со глупости кои не ми користат ни мене ни пак некому друг на форумот освен дека ќе ја билдаат нејзината потреба за докажување.

15. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Абе доста се карате, и пред некој ден се закараа за глупост и докажување. Аман ;) и што, на крај пак ќе ги избришат мисењата :D

Абе, кај им текна за нас електронски да се пријавуваме, да не знаЈме што да праЈме, што да спуштиме, што да испечатиме.. :D

16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Логички мисли, што има јас на тебе да ти се докажувам. :fubar:
    Ај да престанеме со оф топици, дојде овде и ради тебе почнавме оф. Изгледа имаш вишок време па се разправаш тука. АЈ чао, ако немаш нешто да прашаш или кажеш корисно не ни пишувај.

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    само за скопските универзитети е електронското пријавување?
    А не можите на 16 да одите да си се запишите? не можи така :?:

18. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    Зависно од факултетот различни се документите кои ви требаат, не се бунете затоа што кај една има интерен или универзитетски а кај друга нема.. најверојатно ако се потребни ќе ги добиете на факултет на денот на уписите..

19. M-lady

M-lady Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    6
    Да, само за скопските... не може да одат таака да се запишат мора да се пријават прво електронски

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. phoenix4235

phoenix4235 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    202
    Ја препратив пријавава пак и пак не ми излегува тоа што го симнувате вие некои документи
    ај во ЛП нека ми пиши некоја која ги симнала тие документите ќе и дадам email за да ми ги прати оние универзалните кои важат за на сите факултети (без жиро сметки исл)