леле девојки во паника сум сега. да не знае некој како е запишувањето на апостол павле охрид? со колку мин бодови примаат во двете квоти? некој студент таму нешто???? плс итно е
Колку што памта одма ми стигна, најкасно до една минута. Не знам зошто не ти стигнало одма. Провери си убаво во сите папки.
Интерна пријава, изјава за согласност, за неподигање, за малцинства, за дисперзирани, за кофинансирање, тие се за печатење. 6
dali znaete kolku e godinava privatna kvota na medicina? i so 95.402 boda vo koja kvota bi me primila na opsta medicina? fala viii *
Во 2ч беа 2, пред 2 часа ја ставија третата. Аман, побргу. Повеќе поени имам од последните 2. Ем втора по ред се запишав. ^ Mислам дека ќе те примат во државна. Приватната е 400 евра.
A универзитетски пријавен лист немаш? Имало и таков стоел веднаш до интерниот пријавен лист. Значи кај мене две фалат. Оф, боже, катастрофа им е ова електронсково.
Јас денес си купив универзитетски лист, а за моја среќа сите документи ми ги отвара. Како и да е доле пишува со помали букви дека можат сите тие да се пополнат на денот на уписите.
Со се’ се објавуваат: Евидентен број, Име, Татково име,Презиме, Тип на матура, Избор, Број на поени, Насока, Начин на студирање, Начин на плаќање.
Кај мене интерен, универзитетски пријавен лист и само една изјава ми излезе, таа за неподигање на документите, друго ништо не пишува, ни дека другите рачно на факултет може да се пополнат, среќа што видов тука дека може така, па утре другите изјави ќе ги земам од факултет и таму ќе ги пополнам штом може така, барем јас така ве разбрав
Можеш да ми кажеш што податоци треба да се внесат на универзитетскиот лист? За да споредам дали е тоа истиот што се појавува по електронската пријава.
По ред ќе ти кажувам 1.Презиме, татково име и име 2.Пол 3.Ден,месец и година на раѓање 4.Место на раѓање, општина, држава 5.Точна адреса во постојано место на живеење 6.E-mail адреса и телефон за контакт 7.Општина и држава 8. Национална припадност 9.Државјанство 10.Точен назив на завршена школа и подоле имаш за предметите и проектната, а од другата страна имаш поени од успехот од средно образование.
На кој факултет сте, кај нас од нашето школо на ниту еден од медицина не му излегува да печати документи.