Никој нема да ти прави проблем за 3-4 денари, нити ќе треба да ги додаваш нити да ти враќаат. Курсот не може преку ноќ да рипне или падне драстично. Утре ако уплаќаш уплати негде во маалска пошта/банка затоа што на тие блиску до факултетите ќе биде лудило.
напраев грешка, наместо кај назив на примачот да стаем у. Кирил и Методиј ја стаев Градежен факултет скопје. Сега што да праем ?
http://www.fakulteti.mk/upisi/2012-2013 ... s2012.aspx Женскиииии тука има за секој факултет.... потребни документи за уписс...
Има ли некоја од тука што е во државна квота а ќе оди во петок да се запише? Бидејќи јас нема да можам утре морам во петок...па уште фали и да ми прават проблеми поради тоа
На штипскиот универзитет колку што знам може да се влезе без државна матура Ti blagodaram Lepotice,da si mi ziva i zdrava
Пишува дека мора на 30ти за државна и 31ви за останати.Ако не поднесеш пријави и индекс ќе сметаат дека не си сакал да се запишеш на тој факултет и нема да имаш можност друг ден да поднесеш.
Кај пишува дека мора на 30? Бог да чува само дезинформации, кажувајте си за кој факултет сте читале а не во глобала, конкретно за на правен можи УПИСОТ НА СТУДЕНТИТЕ ЌЕ СЕ ВРШИ НА 30 И 31 АВГУСТ 2012 ГОДИНА НА ШАЛТЕРИТЕ НА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ОД 8,30-16 ЧАСОТ
напраев грешка при пополнување на уплатницата. напишав Градежен факултет кај назив на примачот а требаше у. Кирил и Методиј, сеа што да праем ? некој да не знае !!!
И јас ќе одам во петок да се запишам, од причина што петокот навечер тргнувам од Ск на одмор па сигурно нема да се враќам назад само за да се запишам.Така да нема да има проблем убаво си пишува дека запишувањето е на 30 и 31 (од 10 до 14 часот - така е за на мојот факултет ).
Не индексите се бесплатни од лани на УКИМ. Jaс сакам да прашам, можно ли е ако не пишува ништо друго на страната на факултетот, да треба да се уплати само рата и тоа 750 ден?Зошто за ДИФ ништо нема, се утепавме од тражење и никаква жива информација, ни што треба ни како треба.Значи толку неорганизирани, утре кога ќе идам со брат ми има партал да ги направам жими се.