Јас појма немав за ова усни искрено, ама си ги изговарав и некако само овие гласови со устата ги изговарав. Од кај да знам, ги изговарав повеќе пати и така напишав усни па сега проверив гледам точно. Јас секогаш од брзање грешки правам, иначе се ми беше друго познато. На чичко Горио се барало кој жанр, мене правец ми се виде и напишав реализам наместо роман Абе глупача
Кај граматиката мислам направив неколку грешки, заокружив 4 наречја, одбрав проклитика, за кај Чичко Горио пишав за времето на случување и место :Париз во пансионот на г-ѓа Вокер и во 19 век
За Чичко Горио напишав дека е социјален и семеен роман, согласките се устени а исто напишав дека е монолог првото прашање од Чичко Горио
Колку е глупо што ако одговорот не се совпаѓа како тој во клучот се смета за неточен. Еве пр. некој ќе пише година, некој ќе пише век. И ај сеа ? Двете се точни.
Три наречја се. И можеби е точно во пансионот на госпоѓа Вокер. Ние напишавме 1819 во Париз. Затоа што дејството се случува и во театар во куќите на ќерките... Иначе, реалистичен роман со елементи на психолошки, социјален и семеен
Па јас напишав во Парз само додадов плус подетално во пансионот на Вокер А она што беше имаше на о буквата наука и можни оговори: за сопствени имиња, за општествени именки .. Се сеќавате
Цел кабинет кај нас напиша француски реализам Аххх маки на најлесното прашање згрешив сопствени имиња 100% точен одговор
Еве за ономастика случајно го најдов на фб на почетна сите у узбуна Onomastika (imenoslovlje, grč. ὄνομα, onoma = ime) posebna je grana lingvistike koja se bavi proučavanjem osobnih imena (imena i prezimena) i nadimaka, odnosno proučava značenje i povijest imena ljudi (antroponimi) i imena mjesta (toponimi). Од википедија е ова