Добро бре луѓе, како може толку малку прашања биологија, нас ни даде 550 прашања.. сите тестови од учебникот биологија без темата за размножување.. Изгледа на нашата професорка нешто и фали
Дечки да ве прашам, смеат ли два интерни во ист ден да се полагаат? Термините на два интерни да се паднат во ист ден?
Очекував тестот англиски да е солиден, но кога видов ми се стемни. Луѓе, па кај го има ова, сериозно дајте да предземеме нешто, не иде вака. Да пукнат, учиме за да ни дадат нешто што ни професорите нема да им биде лесно за решавање, па не сме овци за стрижење
И бевте на консултации девојки? Ви кажаа што да учите? Кога полагате? Јас на 19-ти филозофија и информатика на 20-ти. Професорот по филозофија ни беше класен на нас и ни ги даде прашањата.
Еве ги темите, некој ги сликнал.. Зумирај и би требало да разбереш Едит: Првото е Your local newspaper wants to reward people who have contributed a lot to the community. Write a letter to the editor of the newspaper. In your letter: -suggest someone who deserves the reward -mention what he/she has done to help the comunity -suggest reward you would like to give this person -sign the letter "Robert" Второто повеќе се чита, за тоа како некои познати личности се премногу платени а други обични професии не. И сега наведи минимум 3 причини зошто мислиш дека не треба да биде така..
Штета, тука ни престанува дружбата... Се најдобро дечки и на интерните. Моите се фармацевтска технологија на 17, хемија на 28. Замина цел месец во учење. Нема лето за нас.
Сноувајт, ќе се важи. Црвеното ливче се скенира. @Ann.94 ќе сакаш ли да ја прикачиш уште еднаш сликата со темите? Нешто не ми ја отвара.
Значи блазесиви за тие што имате прашања биологија.Нас само темите ни ги кажа и чао приВатно! Инаку англиски,биг шит!