ЗА БИОЛОГИЈА : Имам скрипта од која учам и темите се: Цитологија Молекуларна биологија и генетика Регулација на органските системи кај човекот Еволуција Екологија п.с- Јас во 4та учев биологија дека бев природно-математичко и овие пет теми ги има во таа книга
Океј сакав да ве прашам у врска со сетилата, се делат на специјални и општи сетила..и сеа кои се тие а кои се другите..
Дали некој има прашања по историја и основи на право? Ако има ве молам да ми пиши. Благодарам однапред
Дечки како ви оди учењето за интерните? Мене супер засега, имаме прашања, лесни се и повеќе од половина ми е научено. Полагам другата недела
Некој ако има прашања по бизнис нека ми ги прати за да ми служат како патоказ во учењето. На нас не ни ги дадоа прашањата. Полагам следната недела.
во муабет со школските дознав за едно пражање кое веројатно не ми било точно ај сега кажувајте- сердарот зошто бил напишан на грчки јазик?затоа што Прличев убествувал на КОНКУРС или КОНГРЕС во Атина??јас конгрес напишав.
Ако мислиш на електронската пријава на upisi.ukim.mk и јас се обидувам да се регистрирам уште од средината на мај, ама не успева на страната од уким на фб беше пишано ова: "Се уште не може да се регистрирате на електронскиот систем за уписи. Регистрацијата ќе биде активирана од наредниот месец. За точниот датум од кога ќе може да се регистрирате ќе бидете навремено известени." Like · Reply · May 20 at 10:37am
Јас па еве во моментов без проблем се регистрирав на upisi.ukim.mk Си внесов име, презиме, e-mail и лозинка, и ми стигна mail за активирање (стига во junk фолдерот). После тоа се најавив одново и толку, ме внесе.
Има ли некој од вас учено за Intel8086 микропроцесори по дигитални системи во трета или четврта година?!!!?!