Со оглед на тоа што вчера почнав да учам, а 8 теми бизнис не се учат во една вечер - добро беше. Не чуваше професорка што ни предаваше само во прва година...не беше строго, не остави да си поткажуваме Сега уште на 20ти да економија и летото ОФИЦИЈАЛНО може да започне
Еве јас, одамна немам пишано. Сега ке се фалам, дека завршив со сите предмети, и супер поминав . Интерните беа лесни, денеска полагав дигитални системи а на 13ти историја. И двата предмета ги препишавме, иако се фалев дека историја имам прашања, на крај ни даде сосема различни па одозгора влегува и ни се смее.. Сега одмарам и тоа многу, се додека не стасаат резултатите де, после може ќе одмарам уште повеќе, а може и не . Ајде ајде, оптимизам. Инаку gingerchild како помина ти на дигитални, колку прашања имавте?
Не се сеќавам колку прашања имавме околу 40 или 50 беа.. ич не приметив. Супер поминав, презадоволна сум, ми се погодија прашањата ептен, се што учев беше опфатено, абе како badass се осеќав. Готово е помина, сега резултатите да ги чекам. На здравје и да не ми се повтори веќе, еднаш да сум матурант.
Ако вредноста е оптималната кардинална точка. Spoiler Вредноста со најповолното дејство на еден фактор се вика оптимална кардинална точка. Инаку блазе си ви ... кај нас на интерните повеќе не зафрканаа и од на екстерните. И јас неможеше во поглупаво училиште да се запишам
Има некој што полага утре бизнис? (од Борис ако е) да не има случајно прашања или да знае на што највеќе да се фокусираме?
Добро поминав по биологија,знаев но сепак имавме консултации..Имаше многу тросмислени прашања и прашања што прв пат ги слушавме..Но во секој случај задоволна сум. Останува уште 26ти! А до тогаш
Два часа. (120 мин) Јас денес полагав бизнис и супер поминав. Имаше доволно време и тестот го решив за 1 саат иако беше доста обемен.
Зависи. Едниот го полагав 180 мин, другиот 120мин. Видов резултати, двата интерни со 5ка. Сега уште екстерните да дојдат
Изгледа зависи од тоа што полагаш. Јас полагав физика . 150 минути не оставија да пишуваме. Пишува на првиот лист . Ќе видиш кога вие ќе полагате