Мал, мала, малечка... хм... Ами љубов ?? Почесто гледам некој да го греши љубов пишувајќи го со Ф на крај, отколку малечка. Никој не вика малаечка.
За големата вода имаше две прашања поврзани со мајката, сеа не се сеќавам баш, ај ако знае некој нека каже како ги одговорил... мислам дека на претпоследното имаше нешто мајката симболизира потреба за мајчинска љубов, потреба за подобро разбирање и истрајноста на децата, и уште едно имаше ама не се сеќавам
Еми и мене ова ме бунеше ама ми текна што ми кажаа пред тестот и ми рече одговорите се сигурни немој да се смешаш,мада јас се смешав ги заборавив сите, ама на ова ми текна...ама незнам да ви кажам може е од љубов и обезвучување , да провереме некако на нет?
ама не оди тоа така малаечка... како што имаше еден пример во книга мислам рака раче... и тука би било никој не вика ракаче
Не знам да ви кажам, кај мене сите ова со љубов го напишале, плус од други класеви сите тоа напишале. Ама па додека не испаднат конечните резултати вака ќе биде... едно та друго... на крај скроз трето ќе испадне. Ако знае некој да не просветли за сигурно. @Eli4e, абе се тоа знам, него сакав да кажам дека често мали деца, барем викаат петели, или некои такви други работи. А малечка го немам сретнато некој да го згреши, додека љубов да.
Dali nekoj znae sto ke se padne angliski za pisuvanje toa esejot i nesto dr sto ima za pisuvanje...ako nekoj znae neka pomaga oti ke ispopagame kkao krusi [mod-kirilica:35jvp9os][/mod-kirilica:35jvp9os]
Неговите заблуди завршуваат со неговото разочарување бидејќи и покрај тоа што се им овозможувал на ќерките,нивната љубов била лицемерна.
Ајдее сега уште англиски да го поминеме. Македонски што е сторено сторено е. Ако има некој некаква информација за англиски нека пиши. и прашање! Какво е тоа Анофишл писмо??
hiiii)) jas imam inf deka naslovite za esej se : 1.learning languages in this area of globalization 2. role of the internet for the students 3. environment and the way i explore it 4. I and the environment kolku e ova sigurno deka ke bidi vaka nz ali ne e na odmet... koj ke doznae nesto eka pisi i mene slabo mi odi ang