Една информација ако можит ако имаш завршено правен факултет во кичево дали ке можит да одиш на постдипломски во скопје или ке морат пак во кичево каде го имаш завршено факултетот ве молам за одговор благодарам однапред за една другарка прашувам.....
Па најверојатно Antolinaa мисли за УКИМ зашто дала линк од електронската пријава на УКИМ. Мислам дека нема врска тоа. Кај сакаш можеш на постдипломски да одиш.
А кај ја најде? Кога ќе појдам на Ранг листи ми вели : "Не постојат ранг листи за овој уписен рок!" :/
На УКиМ мислев. На кој факултет, која програма си, квота и на кое место си мене ми пишува, веднаш откако ќе се логирам на страната. А, целата листа не можам да ја видам.
Антолина, не одиш во ранг листи , нели ? А може да објасниш каде ти пишува на кое место си ? Откако ќе влезам мене ми излегуваат лични податоци Овие што се на УГД , кога ќе влезат во ранг листа , им излегува нешто ?
Може малку каснам ама ајде со среќа на сите што конкуриравте, да ве примат сите таму кај што си сакате
Што подразбирате под општообразовен предмет од природно - математичката област ? Освен математика и физика кои предмети би спаѓале тука ? Може информатика на пример ?
^ Може. Јас Информатика како предмет од природни науки наведов, а англиски како општообразовен и во ред си беше се.
На УГД има преелиминарни резултати но кога ке има конечни? Некој знае? Едит-Видов на страната на УГД на 23ти ке има..
Леле бе луѓе, има ли некој жив овде шо конкурираше на дефектологија? :geek: ...Ииииииииима лиииииии?!