На Филозофски си беа јасни и конкретни и пред уписи и за време на уписите и сега, кога, како и што ќе биде објавено. Не барајте за џабе државна, приватна квота кога за Филозофски сеуште нема такво нешто објавено. Еве ги датумите: Рокови за кандидатите прв рок -Пријавување на кандидатите 15 и 16.8.2013 -Објавување резултати од успехот од средно образование 21.8.2013 -Објавување решение за прием на кандидатите 26.8.2013 -Запишување на кандидатите 29 и 30.8.2013
Како да не ти ги дадат ако не си примена на пример? Ќе кажеш дека сакаш да се откажеш, нема да идеш на запишувањето и после мислам дека ќе можеш без проблем да си ги земеш. Нема со сила да ти ги држат таму. Јави се утре прашај си, најдобро ќе ти биде.
Сакам да се пофалам дека сум примена на Економски факултет,смер сметководство и ревизија Со среќаа на ситеееееее
Па тоа е колку треба да плаќаш годишно зависно од квотата дали си државна (200 евра) или кофинансирање (400)
Финансиски менаџмент во државна (за Кирил и Методиј зборам) зар 150 примаат? Сестра ми на овие резултативе е 30 и некоја, а братучетка ми 60 и некоја. Секако би требало да влезат значи во државна квота
Бев сеа у книжара и таа ми вика дека од лани индексите ги давале без пари од факултетот. Сеа точно е или да си барам у друга книжара? Пошо лани дечко ми си го купи.. Знае некој или слабо?
Бев сеа у книжара и таа ми вика дека од лани индексите ги давале без пари од факултетот. Сеа точно е или да си барам у друга книжара? Пошо лани дечко ми си го купи.. Знае некој или слабо?