Па добро секако нема да напишам наше име, би напишала некое англиско, исто како што би напишала и англиска адреса и се останато... Извини ако ти е глупо прашањето, не бев вчера на матура англиски па да знам какви се насоките и што има дадено во нив.
Дали биологија ги учевте табелите за растителни ткива во целост или само во вид на набројување какви има?
Може ли некој да ми каже по француски јазик неколко теми за пишување јас напишав за патување, семејство, покана...
Матурата англиски не ми е многу тешка.На тестот што го вежбав од 2011 изгубив 6 бода.Мислам дека има простор за 5 ако есејо и писмото ги напишам убаво.За пишување артикал ке учете ли или само за формално и неформално писмо ?
ме интересира кога се почнува со пишување на есејот прво се пишува насловот или право се почнува со пишување на есејот..и долколку се пишува насловот дали и тој се брои?
Само од учебникот од 4та година ичам,ја пројдов цитологија цела само лекцијата за растителни ткива ја оставив многу ми се големи табелите а и досадни ,регулација памтам за имунитет да речеме но треба да доучам за срцева регулација за движење за ендокрина и темите екологија и еволуција треба да ги научам,бидејќи не ни се пбработувани во школо ... ти до кај си?
Кој има познати по Корчагин нека прашува таму ако не ги знаат нема кој друг. Ако ги најдете пишете![/quote] КОРЧАГИНЦИИИ ПОМАГАЈТЕЕЕЕ !!!!! [/quote] и германски да ја кажете нема да е лошо
Веројатно не треба толко во детали за растителни ткива.. Умрев од досада читајќи ги Само знам да ги набројам,другото е предосадно