Многу се нервирам,прееска ми идеше да го искинам цел тест на најситни можни парчиња и да си отидам. Значи што им е ????????? пола зборови не разбрав и пола ми е утнато ,да не беа есејот и писмото немаше да положам !!!!!!!!!!!
дечки,дали на писмото напишавте from и, to затоа што нели маил беше и дали е грешно ако немаме напишано ?
Јас па викам само да се запишеме на факултет па сега дали е приватна или државна да сме живи и здрави и онака за образование не можеш да штедиш у меѓувреме уште многу трошоци ќе има .
Абе секој со свои проблеми, ние со матурава, студентите со факултет, малине со нивни предмети... ако сега не се бунтуваме, системот ќе иде надоле на штета на идните генерации... Инаку дали ако се помине 180 зборови на вториот есеј, не го важат? цел ми е со шкртаници оти кратев зборови аман, и не ги ни пребројав...
Дали некој може да ми каже некоја информација повеќе за есејот по филозофија? Дали ќе биде тема дадена според филозофите и нивните учења од испитната програма или нешто потполно различно?
Da ve prasam dali samo so prasanjata napisani moze da se pomine ? zosto mi go zedoa testot ne mozev da gi napisam pismoto i esejot mi kazaa ili da mi go zemat ili ke padnam zosto se zavrtev nekolku pati...
Дали некој разбра какви задачи ќе има математика за основно ниво??Ајде вие од корчагин сигурно знаете и бидејте добри и кажејте ни на нас другите...
Да, тоа ти се една половина од поените, 50% пишување и 50% читање. Имав еден другар, кој полагаше македонски 2012 година и ми рече ,,за есејот не ми падна мисла па не сум ни започнал да го пишувам,, и сепак имаше 2
Па и јас имам неколку кратенки и сеа ми кажаа дека не треба да има Може да ми го поништат писмото? :/
Може да се помине доколку немаш многу грешки во прашањата..На кого како му се паднала среќата со надзорниците..Некои надзорници кажувале одговори некои мереа дури и колку време си во вц...