Полагање матура и уписи за на факултет

Дискусија во 'Образование' започната од anastasija19, 20 јануари 2010.

1. mojansoki

mojansoki Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    GavolRulz
    Погледнете што се случи на кајгана.... се докажа колку расипан народ има во државава наша мала :wasntme:

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Ви реков јас дека некој мајтап си игра! :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Ве "раскостија" со ова!?
    чекај бе дете дали го прочита еднаш ,два пати пред да го напишеш ова?Теми :o :o ова е обичен текст и вие треба да одговорите на прашањата.Мислам малце треба да размислите пред да земите да кукате,ко демек крај на светот иди.Текст ко текст еднаш,два пати прочитај,ако го разбираш јазикот нормално дека ќе знаеш што да одговориш.То ти е исто ко математика,ко ке влезиш таму или разбираш или не разбираш што пишува трето нема...
    Што сте одбрале англиски за матура ако не знаете, имате ли разграничено што значи есеј?

Имат и Doozy некаде погоре напишано дека темите кои ги приложивте се навистина не дефинирани,еве и јас можам истото да го потврдам а верувам и сите останати кои имате барем најмало познавање ќе знаете дека вистина не се дефинирани

ко и излегов од вагината,тогаш ја запознав...

извинејте драги феминки кои што навистина имате учено и навистина се трудите,ама не можев да го гледам веќе ова горе... ви држам среќа и ако на некоја и треба помош за англиски нека ми се обрати, иако сум 3 та год имам големо познавање на јазикот :)

На FortuneTeller.xD и Doozy им се допаѓа ова.
  4. K-a-t-e-n-c-e

K-a-t-e-n-c-e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    32

Ако не можеш да го гледаш ондак шо го гледаш? Не те засега тебе ова, ко шо викаш 3 година си, не си матурантка и незнаеш кој страв е и немаш право да осудуваш! И да знаеш и да не знаеш англиски или било што, ипак се стресови пошо од ова зависи упис!Колку и да си најсигурен у тебе има некои мисли како : а ако ова, а ако она ..
    Се согласувам со тебе дека некои премногу кукаат и замараат али тоа е шо е, извини али коа ќе осетиш на твоја кожа тогаш кажувај што како.

5. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Епа само можам да кажам со среќа на сите и без замарање како, што , која ќе биде темата, џабе е :hai: ^_^ ^_^

6. angliski

angliski Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    6
    Pa znaci....... kolku nefer narod ima vo nasava mala drzavicka.... pa i na kraj ne sum ni zacudena od vcera samo kruzele dezinformacii a za taa pogore sto napisala stom sme zele angliski sigurno znaeme pa da i ZNAEME samo sto toa e javna tajna deka sekoja god angliski se znae esejot i zatoa taka site vadat 5ki (so izvinenie na tie sto stvarno znaat) a tie se mnogu malku pa taka ne sirete veke dezinformacii i ne pisuvajte nesto vo stilot.... stom ste odbrale znaete i bla bla bla sigurno za site mala pomos ne e na odmet pozzzzz i so sreka utre :D :geek:

7. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Девојки ајде да ве израдувам, ја имам конечната тема англиски

How I meet my mother
    :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Најсигурни извори!!!!!

8. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15

Абе јас мислам дека ќе биде HOW I MET MY FATHER

9. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Не си играјте мајтап јас ви ја кажав темата па како сакате, 100% е таа !!! А темата не е како што ја разбирате КAKO ЈА ЗАПОЗНАВ МАЈКА МИ туку КАКО ЈА ПОСЕТИВ МАЈКА МИ!!!

10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.920
    Допаѓања:
    45.354
    ДА бе сигурно е таа како не.Како може да биде тема хау ај мит јор мадр :fubar: нема логика ова според мене, зашто би пишувале на ваква тема???Нема шанси нема да биде оваа сигурно.

11. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Добро ќе видиме утре дали ќе биде таа, инаку многу смисла има, како ја запознав ? на пазар ?:^)

12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979

Дал да се смеам, дал да плачам е работава. :^)

Како може бе ова да биде темата, мислете малку, бре луѓево. :fubar: Што ќе пишувате, де кажи ми што планираш да пишуваш на темава ?? Прво барање - зачнување на ембрионот, второ барање контракции и трето барање - породување ??? :fubar: :fubar:

Што се нервирам вака, не тресете глупости.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Од каде ти е изворов? А темата за писмото?

14. Ljubena-18

Ljubena-18 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Iskreno ne e samo angliski tuku i makedonski..vie ne znaete kolku luge gi imaa prashanjata..se prepishuvashe (barem kaj nas)..tragicno e da uchis tolku vreme a da go gleash toj so ne cepnata kniga da ima bolje percentilen rang od tebe posho mama i tato ne sakaat deteto da im pati .. ;( toa e toa posle prashuvaat zashto e podobro da si odish od makedonija epa ete zashto..

15. Chriss

Chriss Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    :?: Ne mi e jasno kako moze temata da bide "How i meet my mother"
    Vie sto bi pisuvale???

16. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    И?
    Што јас да пишувам на КАКО ЈА ПОСЕТИВ МAJKA MИ?

Дај не зезај се

17. Ljubena-18

Ljubena-18 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    A za angliski koj znae kje napishe koj neznae kje se potrudi da naprai nesho..ne e bitna temata..ako znaes kje napishesh na bilo koja tema..

18. oli18

oli18 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    42

нова сум на форумов иако нема ден да не ја посетам фемина :)
    јас математика имам одбрано и ги поминав сите теми по малку ресив по некоја задача
    иако во прирачникот има мн потешки задачи отколку во тестовите што имам забележано...
    само некако од формулине ми е мн страв...не можат сите да се запамтат :^)
    ако има некаква информација во врска со математикава кажувајтеее :^)

19. angliski

angliski Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    6
    А какви видови есеи има? опинион? прос анд конс? дисцурсиве.... други ајде хелп :(

20. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Јас мислам дека овоа How I meet my mother,би можело да се протолкува: Како ја доживувам/гледам/перцепирам мајка ми...ама сепак не сум сигурна дека ова е темата...

Со среќа утре на сите!