Stvarno ste smesni ej!! i namesto da kazete nesto pametno ili da zamolcete i da si prcitate horoskop i da si izlezete od forumot pisuvate gluposti!! taa tema... pa ovaa sto panicite tolku..kako se prepisuvase duri moze da se javite na mob i nekoj da vi go izdiktira sostavot!! i btw how i met your mother e serija!! i nema da bide taa temata! [mod-kirilica:24b025gv][/mod-kirilica:24b025gv]
Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times. Write a news article (80 - 120 words) that will include : -A rumour about what happened. - Does she deserve it. -Who's side do you take. Еве нешто ново од типот кој ја погоди темата македонски.
па имаме ние еден направен само за матуранти и во него има се што ни е потребно за матурава и сите теми ги има па јас си ги издвоив само тие со ни требаат од испитната програма и од него учевме...а како тоа вие без прирачник учевте??
Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times. Write a news article (80 - 120 words) that will include : -A rumour about what happened. - Does she deserve it. -Who's side do you take.
Како може да биде оваа тема? Па уште да има од 80-120 збора !!!.. Тоа е многу малку за ваква обемна тема, ова наликува на прос анд конс есеј или фор и агеинст (д сејм ш*т)...!!!!
Znaci da znaete kolku deca si igraat majtap momentalno..1.Article ne moze da ima 80-120 zbora dok go pocnes treba da zavrshish..Moze nekoj informal letter da ima 80-120 zbora ili nekoe kratko formal letter 80 zbora se niso posebno za nekoja vakva tema..ne se zaletuvajte na se so kje procitate...
Затоа веќе да не ја замараме странава со темиве по Англиски, затоа што никој од нас не ја знае сигурно.. Ако некој добие некоја СИГУРНА информација, слободно нека пише, во спортивно немојте !!... Затоа што само повеќе не збунувате вака, ако не здравје боже за неколку часа ќе си ја видите темата, па што знаете ќе напишете, што не нема
Ве молам доста давате глупави предлози на теми кои со сигурност не се тие. Сигурна тема за неформално писмо ''Teenage party end in tears'' 80 -100 зборови. И не шпекулирајте повеќе.
даниел, што би напишал/а ти на пример на таа тема до 100 збора? нема смисла. мора да се повеќе збора за да може да се пишува на таа тема.
Врска неам друже, утре одиш и ја отвораш креативноста, сега само ради реда темава не дека ќе ви помогни нешто. А за зборови толку се, од прилично сигурни извори ми е :/ Ќе положиме без секиранции
Луѓе доколку не сакате да верувате дека оваа е темата, не верувајте јас ви кажав, останатото е на вас. Не сакам да се расправам или такви некои работи. А сум 99.8 % сигурен.