Јас планирам на смерот, 'Менаџмент', а и секако не се надевам многу на државна квота, битно ми е да ме примаат па макар и приватна квота
Дали кај некој интерниот лист електронски е пополент и откако ќе се испринта нема што да се пополнува?
Некој знае ли што треба да се внесе кај Прилози: Свидетелство бр. ________ Извод од мат.кн.на род. бр. ________
Сведителство број не знам, ама за Извод од мат.кн.на род. бр. види на изводот..под тековен број_____.
За на медицински ако можи некоја да ми објасни за таксената марка Пр. да ми дај со сите трансакциски , како треба, оти дури сега дознав И во интерниот пријавен лист што треба во точка 8
Дечки може ли да ми каже некој како изгледа универзитетскиот лист јас имам испечатено пријавен лист,интерен пријавен лист, изјава,поени од успехот од средно образование,изјава за национална припадност,лист со наведени општини и средни училишта во РМ.и премер за уплатница.Дали всушност пријавниот лист е тој универзитетскиот или ми фали тој лист мене?
луѓе одговорете ми што документи ми требаат на рака за упис на педагошки... ништо не прикачив при електронско пријавување и кои предмети ми се соодветни... побрзо одговор плссс (
Аууууууууу аман утре ќе се запишувате уште не знаете кои документи, веќе прашуваме за ситници а вие документи абе има конкурс има све ............... ова прашање е одговорено наназад многу пати ...инаку за педагошки соодветни ти се тие што си ги напишалаа наназад, сите предмети
пријавниот се купува од книжара од факултетот јас денеска ја купив не е исто со универзитетскиот лист