на феит има. прво треба да влезеш во уписи.уким.еду па да кликнеш на додипломски студии (ранг листи). бар за феит дава...
дали некој ке може да ми помогни се наогам во тешка ситуација морам итно да дознаам кој е примен на фамација на државна и привтна квота но за жал нема име и презиме туку само шифри а така неможам е сега ги молам тие што имаат поднесено пријава во уким да ги видам ранг листите и да ми кажат дали таму има име презиме или не ве молам итно мие
1.Образец за запишување на семестар. 2.Пријавен лист од Државниот завод за статистика на РМ. (Образец ШВ. 20) овие чуда од каде да ги најдам?? ги даваат на студентски??
Девојки приговорите за поени до комисијата кај треба да се испратат ? Директно ли треба да се носат на факултетот или ? На ова ел. пријава не може да се праќаат...
Студентки имам едно прашање! Како се одбираат членовите на студентскиот парламент? Дали може некако да се пријават студентите?
Ај ако сака некој нека постави линк за тоа кои документи се потребни за запишување на семестар. Барав по нетов али се нешто ми се појавува од минатите години..
Тие што сте примени во државна квота, ќе уплаќате 200 евра или на рати? И колку треба да изнесува ратата? И дали треба сега да се уплатат овие 3300 за зимскиот семестар?
Доколку во прелиминарната ранг листа некој е рангиран во државна квота, тогаш сигурно ли останува во државна и во конечната ранг листа?
Пишува прва рата 100 евра, е сега, како 100 евра ќе ги уплатиш во банка ?? Мора 6120 денари. Може ли 6120 денари или мора некако во евро против вредност ?