Мене во еден друг дел знам дека ми беа првите 2 под Б, а останатите 4 под В Ама за Горио не беа така сите исти, сигурна сум.
да Мене ич не ми беше тешко, само есејот малку се измачив ама помина. Поголема паника се креваше а оствари не јаделе таму луѓе Презадоволна сум
Да прашам и ова, читав на клучевите дека пишува вака- Доколку одговорот е комбинација од точна и неточна опција се бодува со 0 поени.-значи и тоа шо ни е точно нема да се важи ?
шо ззокруживте кај љубовта на чичко Горио кон ќерките јас зависност и носталгија ама сите различно имаја заокружено и кај мерсо шо сакал на последниот ден јас напишав да го гледаат луѓето ќе ми се признај?
јас исто зависност и носталгија, а за мерсо дека сакал да има многу луѓее кои ке го гледат. мислам дека ќе се признае и та спаѓа во точен одговор
Абе зошто само јас имам пишано дека Копачите е патриотска песна? Значи баш на интернет барав одговор и беше наведено дека е револуционерна песна. И мислам дека и во прирачникот беше како таква пишана... Инаку многу беше лесно,иако имаше доста двосмислени прашања
Револуционерна е подтип на социјална песна. Инаку во извадокот од Парите се отепувачка не можеа да да дадат подвосмислени прашања.
Исто. Прво нервози пред полагањето, па сега и за резултатите се нервирам. == Инаку тоа со Мерсо јас напишав на денот на бесењето не сакал да е биде сам, да има луѓе за да ја видат голотијата.. така нешто ми беше.
Не било страсно воопшто и се препишуваше дури со кажување меѓусебно се погоди тестаторот ептен... Само тоа делот со есејот кај што треба да пишуваш ама ме уби го оставив за автор и пишувај,број букви за есеј,читај ми се завртево главата кога се подигнав од над тестот и завршив саат и повеќе порано