Дали знајте дали ги споредват заокружваните во тетратката анг со предаеното ливче исенцаните кругчиња ???
Поминуваа низ компјутер што ги чита и на пример едно да немаш решено автоматски сите други и да ти се точни ти се грешни затоа што читачот преку точките оценува
моето прашање беше дали тетратката црвена кај шо јас заокружвав чкртав со молив подцртвав во текстовите ќе ја споредат со ливчето кај шо сите правилно ми се исенчани??? ако е така...
не верувам дека ќе ја споредат, јас англиски така на листот едни ми се напишани, па врз нив други, многу ми е гајле , важно во исенчаните ми се точните а и така ни кажа професорката дека само исенчаните се важат
уфф се надевам така да е за мое добро, а и не вервам толку време да губат за да видат со сум заокружила а шо сум исенчала во ливчето, а и бар код лепиме само на ливчето и тетратката кај што пишиме
ај и да ти кажам уште нешто утишително, на некој така му биле точни одговорите во листот со заокружување, ама на сенчањето одел со едно подоле и сите ги згрешнал ли како а одличен ученикот, и жалба праќале ама ништо не му прифанале и паднал
..загреота.. јас имав слушнато дека само исенченото се важи и воопшто не обрнав внимание шо пишам,чкртам со молив, стило во тетратката црвена
Како ви оди учењето за биологија екстерен во петок. Јас се изморив веќе немам сили , се надевам дека тестот нема да биде многу тежок.
Дечки кој го има тој скратениот материјал од @Tiniiic да ми го прати,ве молам. Итно ми требат,немам ич почнато да учам филозофија :'(
Offf I ja ne znam kako ke bide lanskiot bil mn tezok spored komentarite pa sea ke vidime. Mene mi se smaci vekje, edvaj cekam petokov da pomine I vise niso ne fakjam. So bilo, bidnalo vise, toa e