Чекај чекај,не се полагаат екстерниве предмети по 2 саати? Оти ги гледав ланските тестови по филозофија време на решавање едниот беше 60 минути а другиот мислам 90 минути...
Има ли некој задачи бизнис ? Отприлика какви ќе има? Дај помагајте ние 4 години ниедна задача не сме решиле
Da da, opsta ke Odam. I mene mi e milo Inaku na 19ti predmetite se polagaat po 2 ipol saati. 60+90 Interniot ispit moze da e saat ipol ne sum sigurna Ali ova e najsigurno.
Е де, се случува, со матуриве ни го извадија паметот. Инаку јас полагам биологија и до никаде не сум. Добро што учев редовно цела година, барем малку полесно да ми оди повторувањето
Od gimnazija si pretpostavuvam? ja so posledni sili ucam, pamet ne mi ostana vekje na koi temi obrnuvate vnimanie?? Mene me mrzi ovaa ekologijava da ja citam ama moram -.-
Да од гимназија сум, на ПМБ бев, цела четврта година слушав биологија и учам од планчињата во тетратка и повторувам од книгата за 4та, а ако не ми е јасно нешто се навраќам на претходните книги зошто во 1ва, 2ра и 3та се подетално објаснети. А екологија и еволуција први ги поминав зошто најмалку ги знаев (на крај се и не ги учевме) и полесно ми одеа, заглавив на цитологија. Органелите ми се мешаат подобро ги знаев пред да почнам да ги повторувам од сега
Organelite I mene mn mi se mesaat. Jas evolucija i regulatoren odgovarav na krajot pa gi znam, genetika ucev I citologija I pak regulatoren no nekako citologijata mi e slaba a ekologija planiram osnovnite poimi da gi naucam I da gi citam, za da iam vrmee se odpocetok ubavo ednas, dvapati da povtoram poso neam vreme vise :/ Inaku ucam od site ucebnici, sto ne mi e jasno se navrakjam prvo ubavo da povtoram pa ucam od novoto I taka mi se pojasni rabotite. E Sega okolu ova iam I golema osnova pa si povrzuvam raboti poso sum medicinar. Daj boze so lesno da pomineme.
И јас се надевам. Ги разгледував старите тестови, има многу слики некои се забегани Со среќа нека ни е на сите
Ги сликав од прирачникот по бизнис. Секоја тема има резиме (најважното).. Исто така и прашањата се од таму. Се надевам ви помогнав
Луѓе има некој што полага хемија екстерен? Како ви оди, успеавте ли сѐ да научите? А, и дали го има некој тестот од август 2014 ,го нема на страната