Inaku da se ubacam malku pokasno za angliski. Mene ne mi bese tesko, napisav mail I esej I cekav od trite redici tie sto naj znaat da resat Im gi sporediv odgovorite I oboiv. Neka e so lesno hahaha. Inaku sto posto trebase I za I protiv bidejki Toa e celta,zazemas Eden stav ,prvo pisuvas za sprotivniot posle za tvojot I zakluvok na kraj. Samo ne znam dali ima sansi ako mi e mailot od 140-150 zbora nula poeni da dobijam ((. Inaku za opomena se odzemaat nekolku bodovi
od kaj toa deka se odzemaat poeni nikade ne pishuva samo se znae deka dokolku te izbrkaat polagash vo avgust :/ nemoj da me plashish jas imav opomena na angliski...
@pikachy пробував да ставам во темава и ко фајл прво, па после дека нејќеше ко будала од мобилен копирав над 60 страни и на крај нејќеше да се стави пошо било многу неможам луѓе стварно и јас спобудалев, вчера за тоа време дур се мачев ќе читав а вака џабе и пробував
http://www.megafileupload.com/ На оваа страна Upload го после пуштиго линко овде ќе го симна сите што му треба
ако не ти е тешко можеш и да пробаш и со скриншот така ке бидат како слики со помалку меморија и ке можат да се пратат
Луѓе, да не знаете нешто повеќе за полагањево филозофија? Како било лани, прашањата одприлика, тешко, лесно ?!
Edno devojce od mojata grupa dobi oponena I prasa Dali vlijae Toa,testatorot I kaza deka ke I odzemat nekolku boda I tolku...
Мене класната ми кажа дека најлесно филозофија се поминувало па затоа тоа го одбрав, ама еве сега се мачам да научам многу ми е тешко ми се измеша се Иначе ги имаш прашањата на matura.gov.mk
Се се поминува. Стварно не ми е јасно зошто до сите предмети сте бирале филозофија? Ем е глупо, ем е тешко, ем е двосмислено. Да сте зеле историја. Стварно има и бројки и се. Ама си сигурен ако нештово се случило таа и таа година нема двосмислен одговор. А вака филозофија е ужас.
Pa neznam glupo bi mi bilo toa..i jas imam opomena ama znam dekaa nisto ne mi menja sea..bi mi smenilo dokolku mi go zemea testot..vaka kolku kje mi zemat 5-6 kolku nikade ne e potencirano sto znaci opomena,zatoa moze sekoj da zbori,vaka site znaeme deka so dve opomeni ti go zemaat testot posho e naglaseno i sekade pishuva..
Да да, ако имаш можност можеш да читкаш и од другиве години. Ама пишува дека учебникот е според матурската испитна програма.
Го разгледував тестот од лани, и искрено испаничив бидејќи има многу ситници зададени како прашања, и како што забележав грешки во одговорите во клучот, само не знам тие се грешка или јас.. Како и да е, се надевам на полесен тест оваа година.. П.С. Јас не сум погледнала убаво Ми беше конкретно за оваа прашање : Колку секундарни јаглеродни атоми се содржат во една молекула од соединението CH3CH(CH3)C(CH3)2CH2CH2CH2CH3? A. 2 Б. 3 В. 4 Г. 5 Мислев дека се два, но не сум ја видела двојката до заградата кај онаа CH3.. Памет за утре, многу внимавање