Историја само последните две години се полагало? ( лел страв ме фаќа и паника, како што слушам и математика им ги дале тешки тестовите..кај немам не до научено П.С нешто ако најдете праќајте историја многу би ви била благодарна.
За оние што полагаат БИЗНИС: Ако сака некој да напише нешто повеќе за видови цени и нивоа на менаџмент, бидејќи во мојот прирачник не е разработено.
Многу добро. Најзадоволна сум на цел свет. Инаку нови информации за англиски: Кај што беше со дополнување вежбата пред train требало journeys во множина. А кај bathroom ќе се земало за точно и using и entering.
Ма џабе еее не се уче се наеднаш, што ми останало во главата тоа, другото на телефонот го имам и белки ќе се снајдиме некако.....со господ напред
Luge kako ste spremni za biologija?? Naucivte, strav vi e?? Jas ucev ama mnogu panicam ne znam so ke praam lele
Мене биологијата ме полуди ја мразма од професорот и си велам сеа од кај ми е па и уште оваа мака на глава ама сите биологија сме во една просторија па со среќа нека е