Sega sfativ deka sum go napravila najlosiot od site izbori-filozofija.... Kineski da imase polesno ke bese
Бизнис: Последното на заокружување за видови иновации, шо заокруживте? Јас пионерска. И на кои составни делови од бизнис планот не може да влијае претприемачот(плавата тетратка, прва страна, последно прашање) Јас напишав пазар и конкуренција
тоа за пионерска не ми текнува а за последното и јас исто напишав, прашањето за маргинален производ како го одговори? мене ми го кажаа 10 парични единици ваљда е точно
prepisav resiv ke bide 4ka se nadevam. Inaku za esejot ako poses pomalku ne e gresno neli? Jas imam okolu 250 zbora... Aj ne e loso haha
Не. Нема бизнис есеи, глупости. Прашањата беа со заокружувсње и со кратки одговори. Не може да се знае дали се препишувало. А ај види тие прашања шо пишав погоре, како си ги одговорила??
Мене ми беше онака.. имаше лесни работи ама имаше и глупости што опасно сум ги кикснала мене па есејот ми беше најтоп..
Девојки, а прашањето со мармаладите бизнис, беше диверзификација или адаптација? Иначе за маргиналниот производ, мислам дека требеше 8 денари. Нели 100 производи за 200 денари. Секој производ по 2 денари. А произвеле 101 производ (во вредност: 202 денари) за 210 денари. Така да разликата е 8 денари..