Со iKnow системот мислам јас дека е рано, незнам зошто толку многу брзате, значи уште не ни се земени ни дипломите, односно не си ги знаеме резултатите од матура. Не паничете. Мислам дека е прерано за пријавување и регистрирање на тој систем, ќе се рашири одма помеѓу нас матурантите кога треба точно да се прават некој работи. Relax матурантки
Дечки а што со тоа што јас веќе се регистрирав на системон и пополнив лични податоци само?? Мислам чисто од љубопитство беше да видам како изгледа, понатму не може да се пополнува додека не се завршат матурите :/
Резултатите ќе бидат објавени на страната од матура, од каде што ги симнувавме тестовите од минатите години, има посебен дел Резултати, тука се си пишува за да си се пронајдите со татково име, презиме, град, роденден. Па ни останува да видиме само што сме направиле на матурата.
Дечки, кажаа на телевизија дека резултатите од матурските испити се достапни. Кога ќе дојде на ред најавата, особено моментот со училиштето - не сака да даде опција за избирање, а без тој податок не може понатаму. Што е проблемот?
Aии зарем бидна?? Кај мене не може град и училиште да се одбере, не знам што е?? А кога кажаа, на која тв, леле ништо не сум видела Едит: град можам да изберам, али школо не