А ранг листа со среден успех на училиштата да не има негде објавено? Јас мислам дека први ќе бидат Климент Охридски од Охрид, а по нив ЈБТ од Битола и Орце Николов од Скопје.
Ги има сите листи на страната на факултети, провери си а ако не можеш да најдеш кажи ми ќе ти пратам, сега моментално не можам да ги барам
незнам јас на страната на градежен фалуктет најдов затоа што тамо ќе одам и имаше од лани побарај и ти на страната од економски факултет
Девојки ако може една услуга од вас, ако можете да ги погледнете списоците од оценките од матурата по математика во вашето училиште и да ми кажете дали има некој ученик со перцентилен ранг помеѓу 53,77 и 55,76 Ви благодарам многу!
http://www.fakulteti.mk/upisi/2014-2015/rezultati.aspx Eве кому му требаат од лани, има за сите факултети
Македонски и англиски 5 ама математика 4 ааааааааааааааааааааааа....... не ми се верувааа!! Не дека е мн лошо, ама ми се изобличи расположениево за цел ден цело време мислев дека англиски имам најмногу утнато а испадна најмногу поени да имам а, за математика бев сигурна 100% и ете....
A tie so vekje se prijavivme onaka samo i popolnivme licni podatoci kao jas na primer od radoznalost, ke ne izbrisat taka?? Nema da se vazi ova ??
@WhiteAngell Да, али кога ќе го отвориш сајтот, на упатството пишува дека тие регистрации се за втор уписен за 2014/2015. Као демек ќе биле избришани
Девојкуи ве молам посоветувајте ме. Од почетокот ми беше сомнително што имам англиски 2ка. Сега го разгледав клучот,и одговорите што јас ги имав напишано на државната матура(пред тоа си ги имав забележано,на лист) ги споредував и исти се. Имам некои ептен минимални грешки вкупно имам само 6 грешки, од сите вежби. Есејот и писмото ми беа точни во бројност и во содржина. Ова ми е мене не возможно. Да правам приговор? И во молбата за приговорот,што да наведам што да напишам. Ве молам,помогнете ми. Фала однапред.