За тоа не сум сигурна. Не можам да најдам на страната, но сум слушнала од некои дека нема рок битно да се имаш пријавено пред поднесување на документите.
Девојки дајте ми линк од Iknow системот,фала однапред Инаку да ве прашам има ли шанси да ми примат на психологија со вкупно 78,308 поени?
До кога траат електронските уписи? И дали треба прво да се земе дипломата па после да се регистрираме?
За неколку недели треба и јас да се запишам на факултет(планирам на ветеринарниот во Битола) и прв пат се среќавам со iknow.Досега знаев само за пријавувањето на 13-14 август и за примените некаде на крајот на август.Дали ќе можи некој да ми објасни што е ова iknow програма и што е разликата меѓу неа и пријавувањето на 13-14 август?
Девојки, оваа најавата на iKnow системот важи само за универзитетот Кирил и Методиј или како? Има некоја посебна за Климент Охридски или воопшто не треба за таму да се најавуваш?
Ај уште еднаш ќе прашам имам шанси да ме примат на психологија со 78,308 поени вкупно? Па да се пријавам на Iknow системов..
Види од минатите години со колку ги примале,така ќе биде и оваа со 1 поен повеќе-помалку ... На 13-14 август се за УКИМ
Kaj можам да видам предходните години со колку поени бил примен последниот? Не можам воопшто да се снајдам на странава од факултетов...