Кај меенеее уште не оди ова :/ Следните чекори по завршување на матурите, аман. А ако пробам да го сменам факултетот оди, со Машински никако. :/ Го пријавив проблемот, па ќе видиме
Јави се во УКИМ, убаво пишале погоре ... бидејќи не знаеме и дали ќе го прочитаат тоа што си го пишала
уким www.... Translate this page Saints Cyril and Methodius University of Skopje Официјална веб страница на првиот државен универзитет во Македонија. Centar, Skopje, Macedonia (FYROM) +389 2 329 3293 На овој број да се јавам?
јас денеска ѕвонев 5-6 пати во студентска служба на машински факултет ама не добив никој.. тебе @emaemili666 ти кажаа нешто од уким?
@kim.k Eve proveri sega, pusten e sistemot Moze da se najavite. I jas go imav istiot problem. No sega e vo red.
Што напишавите во делот на Факултет во електронското пријавување, во делот на Коментар на апликантот, Дополнителни документи и прикачувањето на документи??
И јас така мислев. Така го потполнив, само насловот. А оценките со перцентилите ти ги дава како на пример 63,840 ? Бидејќи е со проценти?
Епа добро е.. Се испаничив за глупости од самиот почеток со пријавувањето за на правен факултет. Процедури чекања.. офф
Пријавата за запишување е таа, таа мислам дека се најдува во книжарите на факултетот во којшто ќе се запишуваш. За кај мене на правен ми рекоа дека во книжарата на факултет ја имало таа пријава.