Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полагање матура и уписи за на факултет

Дискусија во 'Образование' започната од anastasija19, 20 јануари 2010.

1. poppie

poppie Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    6.496
    Е да.. Во право сте .. Ајде ќе ви пишам ЛП :) Фала многу иначе. И се извинувам

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Дечки ајде сите да си подадеме раче и да се насмевнеме, доста мислевме на матура. Искрено ама може ли сега нешто да се смени :?: Што сме напишале тоа, јас од брзање направив некои да не кажам смешни грешки, а потешките па точни излегоа кај мене. И што треба сега, тоа е.

Не се оптеретувајте кога и така ништо нема да смените. Растеретете се малце, ве очекува многу поголем стрес од ова. Ако за сите испити на факултет правиме вака што ќе биде со нас :wasntme: Ќе видиме кога ќе дојде време кој колку му се точни, сега уживајте ќе се нервирате пак за време на уписите. Се надевам сите ќе се запишете кај што сакате.

Ајде сега спремете се за интерен, барем тоа да биде подобро. Доста веќе нема фајде од кукање за македонски и англиски. Отишол возот, картата во џеб.. Прошло је, доста беше замарање :wasntme:

На saska.93 и easyyyyy им се допаѓа ова.
  3. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    Е сеа јас имам пишано Семеен Психолошки реалистичен социјален роман . ке ми се признае ? :D

4. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    О писменех било дијалог, како да не |( Па јасно секаде пишува дека сам со себе си прави муабет!
    Значи пак ќе кажам додека не го видам клучот на официјалнтана страна на никој не верувам!

5. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Абе ајде уживајте, доага лето, сега ќе завршиме со интерните предмети и не чека само забава, потоа ќе му ја мислиме за фалкултет :D 8)

6. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Повеќе информации во врска со државната матура нема да добиете.
    На некои им пратив по ЛП и гледам дека информациите се пласирани по други форуми.
    Ги имам конечните одговори на сите прашања, но нема да ги добиете

7. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    мислиш ги има но нема да ни ги кажат.. или ти ги имаШ но нема да ни ги кажиш? :D

8. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Јас ги ИМАМ ако прочита убаво, но нема да ги добиете.
    Едно е што ја ви ги кажав за да не се преоптеретувата тoлку, а друго е да се прaвите јаки објавувајќи работи кои некој ви ги кажал во доверба по друго форуми.
    Ниедна моја информација не беше јавно објавена, па не мораше ни вие да објавувате.
    Но тоа е тоа, ум за друг пат

9. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    Ауу леле види на кого му се истури..
    јас се извинуам што уопшто те прашав и за првата информација..
    и да знам да читам прочитав и подобро ќе чекам како нормалните луѓе отколку да продолжам да се молам некој да каже некоја информација пред време а после да се изживјават со мене.
    али како што викаш Ум за друг пат. Поздрав

10. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Ауу леле види на кого му се истури..
    јас се извинуам што уопшто те прашав и за првата информација..
    и да знам да читам прочитав и подобро ќе чекам како нормалните луѓе отколку да продолжам да се молам некој да каже некоја информација пред време а после да се изживјават со мене.
    али како што викаш Ум за друг пат. Поздрав[/quote]

На тебе се истурив затоа што ти се една од трите форумџики кои ги добија информациите, а воедно си и најнова овде. Некој е регистриран на форумот само за да ги објави информациите што не верувам дека се другите две

11. Srcka92

Srcka92 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    ГЛУПИОТ МАТУРСКИ ТЕСТ ВООПШТО НЕ БЕШЕ ТЕСТ ЗА МЕРЕЊЕ НА ЗНАЕЊАТА,ТУКУ КАКО НА КВИЗ ДА БЕВ... ИЗНАУЧИВ 400 И КУСУРОТ СТРАНИ,А СЕ НА СЕ ДАЛИ 5 ПРАШАЊА БЕА ОД ПРИРАЧНИКОТ.БАРЕМ СПОРЕД МЕНЕ...

На martinuska и babyblond им се допаѓа ова.
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    На тебе се истурив затоа што ти се една од трите форумџики кои ги добија информациите, а воедно си и најнова овде. Некој е регистриран на форумот само за да ги објави информациите што не верувам дека се другите две[/quote]

зошто со нервираш толку? како и да е,одговорите за матурата се знаат и професори кажуваат и тоа, останува да се види кој колку сработил на есејот ! јас незнам зошто и се истури на девојката од кај па дека е она? може јас сум бе? иако не добив никаква инфосмација... може ти си! и ајде сеа девојката нова била и удри по неа ццц и да... од кај па да знам дека ти си таа што ги има точните информации... стварно ме изреволтира твојата постапка

13. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    На тебе се истурив затоа што ти се една од трите форумџики кои ги добија информациите, а воедно си и најнова овде. Некој е регистриран на форумот само за да ги објави информациите што не верувам дека се другите две[/quote]

чекај малку каа прво тебе професор ти пишувал како може тоа да го копирам приватен муабет,
    каа второ мене ме интересираше за мене да си знам и те прашав ;) не ми беше целта да разнесуам на сите кој го интересира нека си праша,
    а каа трето ти слободно провери што и каде сум пишала исто сум потпишана секаден. :) не, немам тајна мисија да бидам разузнавач.
    А ако тоа што сум нова ме прави помалку од другите пак се извинуам не сум знаела дека новите од старт се лоши :D .. и ти си нова на другиот форум.

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ^^ незнам јас што и значеше испадот на девојката ама ајде де... професорката и кажала па и кажала и готово сеа ќе се кара овде .... да ви ги ставам сеа јас точните одговори???? да докажам дека се знааат одговорите? како може да не се знаат, прашања=одговории халоо бре па немаме 100 книги по мак да збориме различно.... тоа се прашањата се знаат и одговорите ! ја незнам што запнала за критериумите за есејот? дали на тестот јасно не пишуваше како се оценува? дали тоа веќе не го зневеме пред да полагаме? граматика,трите дела,читко да се пишува да се држиме до темата,,, да неведиме наши ставови поткрепени со аргументи.. доста за таа матура! ќе стигнат одговорите па ај да видам кој ги знаел критериумите и дали било така !

15. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    па и јас мислам нема причина за сето воа.. како прво стварно не пренесов ништо а како второ не гледам зошто да не би пренесила нешто не гледам нешто тајно ама ајде приватен муабет, каа трето темите македонски дојдоа од другиот форум ајде да кажувам на сите па да се зачленуват тука и да се карат.
    Јас колку што знам филмот е сите да си помагаме. Јас се извинуам ако сум згрешила нешто ама нема да стоам и да гледам како ме напаѓат без никаков доказ само затоа што сум нова..

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    океј е ! ќе ја завршиме дискусијата овде :x да не дојде девојката па да ми каже за некој нов критериум, може сеа за ракописот вовеле нов ... позз

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    И по втор пат тука ке пишам. Има ли некој што му иде биологија да ми разјасни некои работи :) . Ако има некој нека пише ЛП

18. Cat..Kitty

Cat..Kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    10
    јас имам биологија ни дадоа лекции да учиме и да речиме дека почнав да читам.. пиши ми што не ти е јасно па ке побарам ако имам такво нешто напишано :)

19. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Зoшто немаш за ЛП да ти пратам? ај пиши ми ти нешто да можам јас да ти пишам

20. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Не може да ти се пракаат ЛП изгледа така ти е подесено тоа :^) . а иначе што се биотички фактори? не можам да ја најдам таа лекција :(