Не може да ти се пракаат ЛП изгледа така ти е подесено тоа . а иначе што се биотички фактори? не можам да ја најдам таа лекција [/quote] ајде сега пробај да ми праќаш иначе Биотички фактори ти се взаемниот однос на организмите и тука спашаат Конкуренцијата, Предаторството и Симбиозата. (натпревар за 1 ресурс, исхранување на еден со друг и меѓусебна корист)
А дали некоја од форумџивките случајно ќе полага хемија? Ако знаете некој прашања,ќе ве замолам да ме известите по ЛП
интерните се од училиштата а не од државата па да бидат за сите исти.. само соученици може да ни помогнат.. значи зафркнати сме
Не мора да се скроз истите,ама отприлика да знам шо да учам...Дека во некои училишта му ги даваат готови прашањата,па отприлика тоа е за учење...Колку толку сепак би ми биле од помош
Feminas полага ли некој историја ? Ако полага и ако ги знае некој прашањата нека прати ЛП, зошто очајна сум
Едно прашање, зошто ги прашувате прашањата за интерните кога самиот професор ги смислува и нема шанси да се истите? Во секое школо си ги праи професорот, не знам што има да се дознава тука. Само професорот може да ги каже, никој друг.
немам намера да се расправам повеќе. Ако беа информациите јавни ќе ги постирав тука а не ќе ги праќав по ЛП. Така да немаше потреба да се објавуваат по други форуми. Ако читаше како што треба, едната тема ја имав објавено уште една недела пред полагањето, значи не беше од друг форум. А ако вас толку не ви е гајле не досадувајте, напнувате по ЛП и после јаки сме
Дали е доволно да се решат тетовите на матура што се од претходните година за англиски? полагам интерно , па кажете ми што отприлика вежбавте, тие што полагавте екстерно?
За помош не се моле.. помошта се нуде.. ако не сакаш да помагаш и ако „ти досадујме“ не се нуди.. е така ај нема смисла виќе да се расправаме.
па за англиски и нема ногу вежбање.. се ти е од меморија колку сме научиле до сега толку ке напишиме.. запомни ги layout - овите за писмениот дел.. за друго нема помош тоа е.. Е да и тоа е така.. ај ако најдеш нешто корисно прати ми нешто и мене. Јас имам хемија а прашања не ни дадоа.. уште чекаме нешто да ни падне од небото Редактирано од модератор: Не пишувајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.
аа доволнооо се нервирав баш со темава и со тоа што го следев сегаа само да си се пофалам филозофија си положив со 5ка јухуууууууууууууууу ептен сум си радосна бе
Ајде честиткиии.. јас утре полагам биологија а вечер имаме план ке се собираме сите со коњак до утринските часеви! Wish me luck!
Јас полагав биологија и сега чекам резултати. Ми остана уште стручниот предмет, другата недела, уф... уште овој викенд, учење (за ова лето). Се надевам дека ќе биде лесно и последниот интерен предмет. Се надевам!
кој вика дека со алкохол се забораваш? баш се ми текна на тестот ! а за успивање..размислував и на тоа имав 5 аларми и сите мои дома навиени со задача да ме будат !