Јас супер поминав на ТМФ. За 2 минути завршив работа. Ама затоа на ФИНКИ беше лудило. Што од родители, што од идни студенти. Со среќа на сите!
Дечки како поминавте денес? За неколку дена сме официјално студенти. Па ајде со среќа да ни е на сите
За филолошки доколку имам пофалници од натпреварувања, дипломи и сл, како и FCE дали ќе ми значат дополнителни поени? И дали може и како да ги додадам утре ако денес сум се пријавила?
Тие се земаат во предвид доколку повеќе од 5 кандидати имаат ист број на поени, дополнително дадено не се важат.Треба заедно со другите документи ...
Дадов документи на ФИНКИ, примена на е-технологии.. Имам 74 бода..има шанси да влезам во државна квота? Ако не во државна во приватна вајда ќе ме примат..2 години веќе сум сигурнаа дека тука сакам да студирам ама матурава ја заебав, и додека не излезат резултатите јас мислам дека ќе се пореметамм од мислење што ќе биде ако не ме примат, бидејки искрено немам некои афинитети кон нешто друго да студирам..
Чекајте луѓе, уште не сме никој примени, не брзајте Да видиме конечни па да славиме тука, вака само аплициравме ништо не е сигурно
Види на фб што е,од моја генерација веќе избрзаа,сите објавиле животен настан: започна да студира на тој и тој факултет и гледаш долу честитаат сите чиниш веднаш примени се. Со среќа на сите матуранти нека е.
isto i kaj mene na fb hahahaha primeni gledam bile pa se zamisliv da ne ima rezultati a jas pojma nemam hahahaha bez izbrzuvanje rano e za slavenje p.s se izvinuvam zasto ne pisuvam na mk :/ nemam poddrska na tel
Конечни резултати на уким на 20ти За другите универзитети дали е исто не знам, нека каже некој што е сигурен
А не беа на УКИМ резултатите на 18ти? Инаку да, кај може да се види на интернет или во самиот факултет? Good luck all.
18-ти се прелиминарни резултати, а на 20-ти конечни . http://www.pf.ukim.edu.mk/images/Image/158_Konkurs-I-ciklus-2015-2016.pdf Прочитајте на страна 13.