Па тоа е преелиминарната листа Па ќе знаеш, подредувај ги сите оние со повеќе поени од тебе и број така до 260 пошто и ти на општа ко мене. Во тие 260 ако се најдеш себе, значи си примена. Во четврток они само ќе ги подредат по големина и во посебни табели, иначе според овие резултати можеме да знаеме дали сме примени или не.. Според бројот кој ќе си, ќе видиш и дали си во државна или приватна квота.
Резултативе кога да ги очекуваме? После 12 ли денеска? 50 пати проверив до сега, од 00:00 ко некој само да седи и во 1 после полноќ специјално за мене резултати да објавува Немогуу више, полудечууу
Може ли да ни дадеш повеќе информации околу тоа? Конкретно ме интересира, дали треба да се аплицира некако, дали треба да им посочам на луѓето во студентски прашања дека сум заинтересирана и дали има рок за тоа? Или треба да се обратам во деканатот?
^ Видете на страната на факултетот кај Конкурсот што е објавен. На медицински немаше ниту на системот ниту на факултети.мк. На ова место случајно најдов
Dali ima istaknato za logopedija i radioloshki tehnolozi? Vnuk mi e nestrpliv a i jas fala vi zhenski !
Има за сите смерови на Медицински истакнато Оскар. Еве проверете http://www.medf.ukim.edu.mk/mk_content_meni.php?cid=300&gid=34&jazik=1