Кај упатницата од 100/200 евра треба да напишеме ПАРТИЦИПАЦИЈА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР НА (Име на Факултетот )?
На страната на правен нема напишано кои документи ни се потребни(освен овие што знам од конкурсов)..Знае ли некоја кај да ги најдам ?
А кога се носат документите, уплатниците и слично во студентски на филозофски? За бруцоши прашувам, знае некој?
девојки паднав еден предмет во јуни е сега на 19ти пак полагав , дали знае некој кога ќе излезат резултатите ?
750 ден е таа уплтница, не 700. Треба да пишеш ИКСА на УКИМ, Филолошки факултет. И кај цел на дознака и кај назив и примач. Така е кај сите факултети. АКо сум грешка, тие од Филолошки нека ме поправат.
http://www.flf.ukim.edu.mk/LinkClick.aspx?fileticket=0ehi9vMQXjs=&tabid=38 ова е тоа така? ако е тоа,ете ти пишува Водич низ студиите, електронска евиденција и надомест за штети..тоа треба да пишува во цел на дознака
дали некој знае за уплатницата од 310 денари која мораш да ја имаш за да ти дадат потврда која што треба за запишување во дом??
Водич низ студиите, електронска евиденција и надомест за штети -ова го напишав јас кога уплатив ми рече таа дека е ок а овие од филолошки изгледа многу тешко им биле убаво да напишат што како
На списокот за документи потребни за финки го има ова: 3. Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ (образец ШВ. 20) се купува ова или како да дојдам до овој пријавен лист?