Како да ја сменам пријавата на iknow сега за втор уписен рок? Зошто не ми ја отвара на мојот профил, а нема каде повторно да се регистрирам? Треба да наведам други студиски програми, пошто на прв не ме примија..
Дали на 3 септември ќе биде повторно активна страната за електронско пријавување? Дали тогаш треба да се пријавиме само или истиот ден и документите се поднесуваат на факултет?
Ако си бруцош мислам дека до вчера требаше да уплатиме... А за од втора година натака мислам дека до 9ти треба или секој факултет различно не знам... :\
Вие што сте се запишале на еконмски треба електронски да пријавуваме зимски семестар или они директно не пријавија кога ни го запишуваа бројчето на индексот ?
Јас мислам дека тие дирекно го направија тоа,барем од тоа што успеав да видам од тоа вчера кога се најавив.
Да ми пишува и искрено не знам од каде..Се имав уплатено колку што требат,односно и партиципација од 100 евра уплатив во денарска против вредност од 6150 денари.. Имаше едно девојче пред мене и знзам нејзи и рече ќе ти пишам дека должиш овде (не знам колку сума пари) затоа што имала уплатено само 6000 денари за партиципација...
Зашто мене само ми нема стигнато како е можно ... им се јавив на градежен ми рекоа немало интернет се јавив на уким они ми викаат ехе што се секираш ќе бидеш пријавен уживај си ...и сеа ??
И мене исто ми пишува должи 146 денари што треба да правиме? Звонев денеска во студентски прашања но никој не се јави
Џабе звони ме во студентски прашања,јас звонев пред една недела 2 дена по ред никој не ми крена. Најубо некој што е од Скопје нека појде на факултет нека праша зошто се...