Да, но така беше и кај нас за втор уписен. "Регистрирај се" се појави три дена пред уписот на факултет. Денес, утре мора да се појави. Ако не, јави се на студентски прашања за проблемот. Јас право да ти кажам се регистрирав ноќта спрема уписите, така да почекај ќе го активираат рокот.
@иванчеа За да научиме повеќе хаха да и ја тоа гледам, од 14ти сме и ми дојде чудно не знам дали и другите се од тогаш .. и се мислам да не сме од 22ри.. ама ќе идам во понеделник сега и ќе видам што друго да правиме
Можеби не е за овде прашањево , но знае некој кога ќе бидат побјавени списоците за примани бруцоши во студентските ? Денес чекам цел ден, ништо немааа...
Абе тоа се убаво ама „Наставата започнува на 14.09.2015 година според објавениот распоред на нашате мрежна страница.“
Епа секој факултет различно функциоира. Филолошки па од 1ви Октомври почнуваат. Како ви пишале, така. Сите различно си се :/
Ги има некој симнато фајловите од mon.gov.mk ? Блокна кај мене страната, не можам ништо да видам... ве молам ставете ги ако некој ги има
Ќе проверам обавезно.Се надевам дека и некој друг има што чека упис во трет рок па нека пише ако дознае нешто повеќе
Kaко е можно ова кога даваш извод а на изводот ти пишува која националност си? МНогу веројатно е дека друг документ треба.
Kако што кажав- Не ја знам процедурата како е и што е. Кажувам дека мои познанички така се запишаа. Значи е можно чим ја смениле националноста. Не реков нигде дека е во изводот.
Па види си на страната на факултетот. На секој факултет е различно. Од кај да знаеме ние на кој факултет кој ден и во колку треба да се оди?!
Да ве прашам: Дали и кај вас се појавува грешка кога ќе се најавувате на iknow? Ми стигна на емаил корисничко име и лозинка и кога ќе кликнам на линкот за да го активирам ми се појавува : Your connection is not private. Се обидов неколку пати несака и несака
Јас пак кога пробувам да се најавам, ми вели: невалидно корисничко име или лозинка. Не знам што треба да правам.. Инаку не пробав на уписи што е страната да влезам, знам дека таму не може веќе.